Ahojte,posledna Mens. Bola 2.4..lekar na iltrazvuku pred tyzdnom este nic nevidel..potvrdil tehotenstvo a na kontrolu mam ist buduco tyzden,nemam ziasne problemy ani priznaky zatial okrem unavy...kedy ste zacali pocitovat priznaky ?
Ja si to presne pamätám, že od 6 tt mi začalo byť zle všetko smrdelo, pri otvorený chladničky ma vždy naplo a skončilo to v 14 tt, ale každá sme iná 🙂 . Niekto nemá žiadne nevoľnosti, príznaky iná vracia celých 9 mesiacov ...
ja presne tak isto, podľa únavy som zistila, že som tehotná.. spala som cez víkendy cez deň aj na trikrát, večer keď som prišla z práce.. stále keď som mohla 😀 potom ďalšie mesiace ma skôr trápilo nechutenstvo a to bolo práve obdobie Vianoc, takže som nejedla koláče vôbec žiadne, vianočné jedlo som do seba dostala len tak tak 😀 potom bol tri štyri mesiace kľud a teraz (7 mesiac tt) pre zmenu papám stále niečo, keď nie ovocie, tak aspoň horalku alebo domáci koláč.. ale nezvracala som ani raz počas celého tehu..
a ak ti môžem poradiť, tak teraz v začiatkoch ber kyselinu listovú.
Ja som v 12 tt a od zaciatku bez nevolnosti....
Mne teraz! Som 7tt
Od cca 6-7 tt
Niektore zeny nemaju tehotenske nevolnosti vobec 🙂 Ak by to tak bolo aj u teba tak podla mna mozes iba rada 🙂
Teraz, v 6 tt. Ale je mi len zle, nekuckam 🙂.
Pri dcére žiadne nevoľnosti, pri synovi asi od 8.-9.týždňa... sestra rovnako. Prvé bolo u mňa aj u nej dievčatko, žiadne príznaky, len brucho rástlo 😉
Od 9TT do 6m som grcala a vsetko mi smrdelo az do konca tehu
pri 2, 3 a 4 tehu nikdy som nemala nevolnosti...
Od 7 týždňa do 20t.Ale bez vracania.a celý deň a aj v noci keď som sa zobudila.
Pri druhom asi v momente oplodnenia 😉 Nemusela som cakat na ziadne meskanie, uz to bolo jasne. Blivajz pocit a drzalo ma to skoro az do porodu ☹. Takze kazda to ma inac. Ale okolo 6tt je taky zlom. A 12tt kysla ryba 😉
mne to zacalo od 8tt a do 10 tt som ani nezila a presla len zachod a postel, ale ja som asi jeden z extremov :( teraz som 12 je to sice lepsie ale stale mi byva zle vacsinou na vecer a nie rano...
@zuzkavladko od ktoreeho tt,si pocitovala tu unavu?
Pri oboch tehotenstvach od 8tt do takeho 22tt,priserne nevoľnosti, nedokazala som vobec fungovať... Vsetko co som zjedla slo von, nepomahalo absolutne nic, len to vydrzat...
Ahoj. Ja som nevracala ani raz. Akurat som bola strasne unavena, ked som prisla z prace, tak som si vedela aj 3-4 hodinky pospat. A co sa tyka jedla, tak mi zacali smrdiet lazane a bravcova panenka a na chut mi isli stavnate jedla ako broskyne, nektarinky, melon, jahody, hrozno. 🙂
nevolnosti mi zacali v 6tt , najprv mi bolo iba zle, cca v 12tt som zacala aj vracat a trvalo to do 22tt. Mne dokonca zacala smrdiet oblubena vonavka, sprchace, deospreje, vsetky som musela nakupit bez vyraznej vone :D
@alexka50 nevoľnosť začala od 6tt ale taká hrozná , ktorá trvala až do pôrodu. Plus neznesiteľná záha. To bolo miestami ako za trest ale vydržali sme 😁😁 taktiež parfumy som musela prestať používať zo všetkého má naťahovalo.
Každá žena je iná a teda má aj iné príznaky. Môžeš mat len niečo alebo vôbec nič (alebo v tom najhoršom úplne všetko). Dokonca aj každé tehotenstvo je iné. Mám dve deti a pri každom som mala iné nevoľnosti a pod.
Mne zacali pri oboch nevolnosti od asi 6tt. Zvracanie , nechutenstvo , infuzie , lieky - neudrzala som v sebe vobec nic ani len vodu . Prvy krat to trvalo asi do 15 tt , teraz do 18. A problemy s travenim a obcasne nevolnosti do porodu . Mala som a mam velmi obmedzeny jedalnicek . Pamatam na tu ulavu po porode , viac alo na syna som sa tesila ze som lonecne sa normalne najedla a nebolo mi zle 😂
Ahojte, ja som 8tt a asi pred tyzdnom a pol mi zacali nevolnosti. Ale nie su ranne ale skor zacnu poobede a az kym nejdem spat. Hlad = bolest, travenie = bolest. Ale je to take neprijemne palenie v zaludku. No a jest? Iba blbosti. Kazdy den musim do obchodu lebo co vidim viackrat ako raz uz ma natahuje. Nemate niektora podobnu skusenost a este lepsie radu co mi trosku pomoze? 👼
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som vobec nemala tehotensku nevolnost, dokonca ani specialne chute ci nechute 😀 Jediny priznak bola neskutocna unava, zaspala by som hocikedy a hocikde 😀