Kedy začali u vás tehotenské nevoľnosti ?

alexka50
16. máj 2018

Ahojte,posledna Mens. Bola 2.4..lekar na iltrazvuku pred tyzdnom este nic nevidel..potvrdil tehotenstvo a na kontrolu mam ist buduco tyzden,nemam ziasne problemy ani priznaky zatial okrem unavy...kedy ste zacali pocitovat priznaky ?

zuzkavladko
16. máj 2018

Ja som vobec nemala tehotensku nevolnost, dokonca ani specialne chute ci nechute 😀 Jediny priznak bola neskutocna unava, zaspala by som hocikedy a hocikde 😀

ivus14gasparka
16. máj 2018

Ja si to presne pamätám, že od 6 tt mi začalo byť zle všetko smrdelo, pri otvorený chladničky ma vždy naplo a skončilo to v 14 tt, ale každá sme iná 🙂 . Niekto nemá žiadne nevoľnosti, príznaky iná vracia celých 9 mesiacov ...

noemi32
16. máj 2018

ja presne tak isto, podľa únavy som zistila, že som tehotná.. spala som cez víkendy cez deň aj na trikrát, večer keď som prišla z práce.. stále keď som mohla 😀 potom ďalšie mesiace ma skôr trápilo nechutenstvo a to bolo práve obdobie Vianoc, takže som nejedla koláče vôbec žiadne, vianočné jedlo som do seba dostala len tak tak 😀 potom bol tri štyri mesiace kľud a teraz (7 mesiac tt) pre zmenu papám stále niečo, keď nie ovocie, tak aspoň horalku alebo domáci koláč.. ale nezvracala som ani raz počas celého tehu..
a ak ti môžem poradiť, tak teraz v začiatkoch ber kyselinu listovú.

hennyinnsbruck
16. máj 2018

Ja som v 12 tt a od zaciatku bez nevolnosti....

ingelika78
16. máj 2018

Mne teraz! Som 7tt

poppy1
16. máj 2018

Od cca 6-7 tt

asia83
16. máj 2018

@alexka50 Asi 8. týždeň. Na zvracanie mi bolo 24 h denne do 3,5 mesiaca.

ninapat
16. máj 2018

Niektore zeny nemaju tehotenske nevolnosti vobec 🙂 Ak by to tak bolo aj u teba tak podla mna mozes iba rada 🙂

dorotik
16. máj 2018

Teraz, v 6 tt. Ale je mi len zle, nekuckam 🙂.

drakvak
16. máj 2018

Pri dcére žiadne nevoľnosti, pri synovi asi od 8.-9.týždňa... sestra rovnako. Prvé bolo u mňa aj u nej dievčatko, žiadne príznaky, len brucho rástlo 😉

janapiestany
16. máj 2018

Od 9TT do 6m som grcala a vsetko mi smrdelo az do konca tehu

janynyna
16. máj 2018

@alexka50 ahoj.u mne zo zaciatku priznaky ziadne aj ked som uz mala tehotenstvo potvrdene. Neskor som nemohla pouzivat(lebo mi to smrdelo) parfemi a sprchovat som sa mohla len s panskymi sprchacmi ☺☺☺

siska53
16. máj 2018

@alexka50 pri prvom vobec,len dva dni ma natahovalo v 6.tt a inak len prsia boleli a pri malej vlastne hned,ako som mala dosta menzes,ale nedosiel,mi bolo blbo,lenze to som.nevedela,ci to nie je z malovky,lebo mna aj z takych veci natahuje..

deti95060810
16. máj 2018

pri 2, 3 a 4 tehu nikdy som nemala nevolnosti...

lulubinka
16. máj 2018

Od 7 týždňa do 20t.Ale bez vracania.a celý deň a aj v noci keď som sa zobudila.

nakupy11
16. máj 2018

@alexka50 od cca 6tt som vracala niekolkokrat za den az do konca tehu.Este aj pocas cisarskeho rezu.Tazke obdobie to bolo.

bielavila
16. máj 2018

@alexka50 mne uz od 4 tt a trvaju dodnes , sim v 16 tt

skjatqo
16. máj 2018

Pri druhom asi v momente oplodnenia 😉 Nemusela som cakat na ziadne meskanie, uz to bolo jasne. Blivajz pocit a drzalo ma to skoro az do porodu ☹. Takze kazda to ma inac. Ale okolo 6tt je taky zlom. A 12tt kysla ryba 😉

citronely
16. máj 2018

mne to zacalo od 8tt a do 10 tt som ani nezila a presla len zachod a postel, ale ja som asi jeden z extremov :( teraz som 12 je to sice lepsie ale stale mi byva zle vacsinou na vecer a nie rano...

kakatulik
16. máj 2018

@zuzkavladko od ktoreeho tt,si pocitovala tu unavu?

katka1416
16. máj 2018

Pri oboch tehotenstvach od 8tt do takeho 22tt,priserne nevoľnosti, nedokazala som vobec fungovať... Vsetko co som zjedla slo von, nepomahalo absolutne nic, len to vydrzat...

citronely
16. máj 2018

@katka1416 no to si ma nepotesila 😂

mata682
16. máj 2018

Ahoj. Ja som nevracala ani raz. Akurat som bola strasne unavena, ked som prisla z prace, tak som si vedela aj 3-4 hodinky pospat. A co sa tyka jedla, tak mi zacali smrdiet lazane a bravcova panenka a na chut mi isli stavnate jedla ako broskyne, nektarinky, melon, jahody, hrozno. 🙂

rain294
16. máj 2018

nevolnosti mi zacali v 6tt , najprv mi bolo iba zle, cca v 12tt som zacala aj vracat a trvalo to do 22tt. Mne dokonca zacala smrdiet oblubena vonavka, sprchace, deospreje, vsetky som musela nakupit bez vyraznej vone :D

michaelagk
16. máj 2018

@alexka50 nevoľnosť začala od 6tt ale taká hrozná , ktorá trvala až do pôrodu. Plus neznesiteľná záha. To bolo miestami ako za trest ale vydržali sme 😁😁 taktiež parfumy som musela prestať používať zo všetkého má naťahovalo.

petuska2110
16. máj 2018

Každá žena je iná a teda má aj iné príznaky. Môžeš mat len niečo alebo vôbec nič (alebo v tom najhoršom úplne všetko). Dokonca aj každé tehotenstvo je iné. Mám dve deti a pri každom som mala iné nevoľnosti a pod.

katka1416
16. máj 2018

@citronely ale tak ty to nemusíš mat😂 niekto ani nevie ze je tehotny😂 ja som si to uzila v plnej parade, no co uz😂

chrissie_kf
16. máj 2018

Mne zacali pri oboch nevolnosti od asi 6tt. Zvracanie , nechutenstvo , infuzie , lieky - neudrzala som v sebe vobec nic ani len vodu . Prvy krat to trvalo asi do 15 tt , teraz do 18. A problemy s travenim a obcasne nevolnosti do porodu . Mala som a mam velmi obmedzeny jedalnicek . Pamatam na tu ulavu po porode , viac alo na syna som sa tesila ze som lonecne sa normalne najedla a nebolo mi zle 😂

99renca
26. máj 2018

Ahojte, ja som 8tt a asi pred tyzdnom a pol mi zacali nevolnosti. Ale nie su ranne ale skor zacnu poobede a az kym nejdem spat. Hlad = bolest, travenie = bolest. Ale je to take neprijemne palenie v zaludku. No a jest? Iba blbosti. Kazdy den musim do obchodu lebo co vidim viackrat ako raz uz ma natahuje. Nemate niektora podobnu skusenost a este lepsie radu co mi trosku pomoze? 👼

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre