Dobrý deň mamičky chcem sa opýtať. Kedy vám ppri druhom bábätku začalo vykukat bruško? Pri prvom synovi ľudia ani nevedeli že som tehotná keďže som trošku silnejšia A bruško nebolo skoro vôbec vidieť. Teraz som síce len na začiatku druhého tehu no som zvedavá. Ďakujem za vaše odpovede A pekný deň vám prajem
Som v 15 tt a brusko mam ako pri prvom v 22 tt
Som v 10 tyzdni tehotenstva je to druhe tehotenstvo a chcela by som sa spytat e ci je mozne ze citim pohyby.Ak mate s tym niektora skusenosti tak Dakujem sa odpovede 🙂
ja som v 11 týždni a tiež mám niekedy pocit že cítim pohyby, som rada že niesom sama 🙂
@ivuska2304 Dakujem aj ja som rada ze nie som sama len neviem ci je to v poriadku. Lebo sem tam ma tak pichne alebo ako keby kopne na pravej strane.
@zuzulka213 presne nieco podobne som dnes citila a tiez na pravej strane. Ak mam pravdu povedat nemam z toho dobry pocit 😢 .
ja som mala rovnake brucho pri druhom v 13tt, ako pri prvom v 25tt 😀 takze asi tak 😀
Ja sa cudujem ale teraz pri druhom mam o dost mensie brusko ako pri prvom tehu 😀 😀 tak vykuklo už okolo 10tt ale to bolo iba nafuknute ako sa to tam vsetko posuva a prehadzuje.. ale take "ozajské od matela" mi vyskočilo 14tt . Uvidíme ako to pôjde ďalej. Ale verím že od 20tt sami to rozbehne 😅 😅
@zuzulka213 zdravim ja som asi v 6 tom druhea tehu tiez.. a tiez mam taky pocit ze uz citim pohyby je to divne mozno aj neuveritelne a sama tomu nechapem ale je to tak .. ked pozeram na brusko tak vidim aj jemne nedvihovanie bruska ..tiez to tak mate?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vybehli skôr, tie svaly sú už povolené...