Dobry den,
Chcela som sa opytat ci ste mali nejake priznaky v 5 tt tehotenstva? Alebo kedy Vam zacali plne?
Alebo nezacali? 🙂
Viem, ze je to este skoro ale zatial, jeden den mam obcasne pichanie a unavu a druhy den nic. Jeden den nemozem zaspat a druhy den v pohode.. Neviem ci je to psychika, alebo co , ale jedine co mam je naliate prsia a aj tie niekedy bolia viac a niekedy ani nie.
Bola by som celkom v pohode (chodim na akupunkturu 2 x za tyzden) , kde mi TCM Cinanka doktorka pomaha to udrzat ( a zatial vsetko vyzera dobre🙂.
Jedine co ma znepokojuje ze som robila clearblue digital testy a vyslo ze Pregnant ale len 1-2 weeks od pocatia.. ale uz by som mala byt 2-3 teoreticky. Ostatne testy co som robila pocas minuleho tyzdna postupne silneli. Naposledy v pondelok.
Neviem ake mam HCG lebo tu v Irsku neriesia krv az do 10ho!!! tyzdna . A cloveka moze porazit.. Len potvrdili z mocu ze som tehotna. to bolo vsetko.. ziadne sono nic..
Ake boli Vase priznaky ( ak boli) a co by ste robili na mojom mieste vy?
Panikarim podla Vas zbytocne??
Dakujem.
@babyttcirl panikaris 🙂 môj jediný príznak v tehotenstve bolo opuchnutie týždeň pred pôrodom a samotný pôrod :D a samozrejme vynechaný menzes 🙂
@lubik87 Dakujem velmi pekne, to ma upokojilo! budem si to teda uzivat! 🙂 A vsetko dobre dopadne.
Ja som nemala ziadne priznaky..... Panikaris... Klud a uzivaj si tehotenstvo,Stres fazulke nerobi dobre...
A este nieco.. Priznaky ta mozu chytit aj neskor a drzat sa ta az do porodu
😂 😂 😂
@babyttcirl ahoj ja som 6tt nemam absolutne ziadne príznaky 😉
Klop klop klop
A myslim ze klearblu neukazuje tyzdne
1-2 znamena tusim ale 4tt alebo tak nieako to sy pamätám ze to niesu tyzdne skus precitat navod
5tt je ešte strašne skoro. Nad príznakmi by som si hlavu nelámala. Keď to testy potvrdili, si proste tehotná. 🙂
@julinka88 dakujem ti velmi pekne.. nema zmysel sa stresovat.. skoro som z toho osedivela.. uz nebudem testovat.. idem si uzivat tehu 😀
Tak ja som len pred par dňami zistila že som v tom podľa gyndy mi ken dnes mešká MS to mam 28 DC ake ha som mala 26 DC. A uz týždeň mám príznaky. Všetky ake ken poznáš a myslím že sa budú stuonovat. Každá sme ina. Takže dnes začínam 4 tt.
@julinka88 no to vychadzalo aj mme presne. Ale zacala som spinit a isla som do nemocnice vcera a nic neni na sone a hcg mam len 210..😐 nevyzera to dobre!!! Tak uvidime cez vikend
@babyttcirl juuuj to mi je luto držkaj sa 😥
@babyttcirl dufam ze bude všetko v poriadku. Držím palce 👍daj vedieť ako sa máš
@gabca295 no tak zacalo krvacanie.. takze zasa potrat spontanny.. to uz je 2hy za poslednych 10 mesiacov... vsetko pred 6tym tyzdnom.. chcem ist na vysetrenia.. kde mam vsade ist? Hematologia? Imunologia? Infekcne? Genetika?? Ci len blba nahoda? Chcem to zacat riesit..
@babyttcirl je mi to ľúto 😪 myslím že by si sa mala porozprávať s gynekologickou. To čo si vymenovala sú dobrý doktory o by mohli pomôcť. Držím palce aby to nabudúce vyšlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zbytočne panikaris, niekto priznaky ma, niekto nie. A bud rada, ze nezvracias a si ok. Mne bolo zle takmer do porodu od uplneho zaciatku a bolo to hrozne. Bude vsetko dobre, hlavne ze si tehu. Drzim prsty az to dotiahnes do uspesneho konca. 🙏