Ahojte zienky, ked ste boli alebo ste prvorodicky.. kedy vam vykuklo tehu brusko? Ze to uz vyzeralo z tehu a nir z nafuknutia/pribratia? Ja mam 170cm, 70 kg nie som ani chuda anj nejaka tucna, taka akurat, som v 14+2 a zatial este nic 🙂
@januska12323 dakujem za tip, to bude fajn v 5-6 mesiaci 🙂
Ja mám 176 a mala som 68 kíl a naozaj brucho mi vykuklo až tak koncom 6 mesiaca 😊
mala som 168 a 65 a vykuklo tiež až v šiestom
Mne v prvom tehotenstve s mierami 167 cm a 52 kg vykuklo niekedy po 20. tyzdni. Teraz som znovu tehotna, mam vysku rovnaku, o 5 kil viac, som v 10. tyzdni a uz na mne vidno, ze som tehotna. Takze asi nezavisi len od mier.
ja som mala 173 a 64kg,vidieť bolo až okolo 30tt lebo som vela schudla na začiatku. Teraz som začínala na 70kg, som 17tt a nie je vidno nič.
Prepáč, ale hlúpa otázka.....u niekoho to môže byť hneď od začiatku tehotenstva a u niekoho to nemusí byť vidieť ani v 9mesiaci....tam ani tak nezáleží od váhy a výšky ale kam sa bude ukladať tuk a ako bude bábo uložené....to je ako keď sa spýtaš, kto koľko v tehotenstve pribral....
Tehotenské brucho a jeho vzhľad nezávisí ani tak od tvojej váhy a výšky, ale toho, ako sa ukladá bábätko, ake máš pevné svaly, ci si už bola tehotná, alebo nie, toho, ako a kde sa ti viac ukladá tuk, akú máš širokú panvu, aj od množstva plodovej vody atď...
Pri 179cm a 60kg až v 7. Mesiaci 🙂 ale je to individuálne
Pri prvom som mala na konci 6 mesiaca konecne nejake brucho ( 25-26 tyzden) . Na vyssich zenach to vidno trochu neskor podla mna. Mam 178 cm.
u mna az na zaciatku 6 mesiaca 🙂
Ja mam 180 a mala som 62 na zaciatku tehu a teda to brucho bolo vidno uz v 4m😊zalezi kolko prieberes ja som 30kg😂
Ja som mala pri 174 cm a 72 kg ako prvorodicka brusko velmi skoro. Predtym brucho ploche no uz v 7.tyzdni vykuklo a ze je tehotenske bolo zjavne uz v tretom mesiaci. Vahu som mala rovnaku, priberat som zacala az vo stvrtom mesiaci. Milovala som to brusko 🥰
Prvorodickam vykukne bruško neskôr
Mne až po 20tt
Prve tehotenstvo tiez az tak okolo 5mesiac, no druhe okamzite 🤣. Mam 172cm a prve tehotenstvo som zacala s vahou okolo 48-50kg, druhe bolo okolo 53-55kg.
Mne napokon vykuklo az teraz v 7 mesiaci, ale len tak malinko 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kamarátke s podobnými mierami bolo viditeľné najskôr v 5.-6. Mesiaci. Samozrejme je to individuálne.