Ahojte baby kedy Vám vypuklo bruško 🤰🏻? 😍 ja som len 6 tt a keď všetko dobre bude pokračovať tak sa strašne na to teším keď mi bude vidieť ten maly zázrak ktorý bol tak vytúžený 😍 tak okolo 16 tt som počula že začne už vykukovat ja som chudá mam 53 kg a 170 čo tak možno ani vidno nebude
😄 ja som mala 47 kil pred tehotenstvom, prvykrat na mne nieco zacalo byt vidno v siestom mesiaci a take riadne tehotenske az na konci siedmeho- zaciatku osmeho mesiaca
Az tak v 20tt to uz bolo viditelne tehu brusko, dovtedy len tak troska viac najedena 😀
Podľa toho, ako sa uloží,ako je otočená maternica, a od postavy ženy, ja som tak od konca 4 mesiaca mala už viditeľné bruško.
Cca v 27tt
DNES! 😆 ale vazne...rano som este v lahu pozrela na brusko a uvidela som ho...reku konecne aspon naznak 🥰 som v takmer 17tt nie som vobec tucna ale zas ani za chudu sa nepovazujem. Ale su baby co maju brusko od 9tt cca. Je to jednoznacne krasne 😍
Ked som zostala s dvojičkami tehotná mala som skoro ako ty 54kg a 170cm, no brucho mi vykuklo az koncom piateho mesiaca a to len tak, ze ma začali rezat bežné veci co som dovtedy nosila. V robote ked som sa vtedy uz priznala ze som tehotná neverili a ked som povedala, ze ešte dvojičky tak som musela ukázať tehotensku knižku 😀 takze na tých štíhlejšich postavách to je vidno neskôr.
okolo 6teho mesiaca až, dovtedy som aj nohavice všetky klasické svoje nosila a postavu mám tiež takú normálnu chudú, nie ako papek .. väčšina okolia si všimla, že čakáme malého dakedy vo februári a narodil sa v apríli :D
Ja mám 177cm a 58kg a pri prvom tehu až v 7.mesiaci, teraz pri druhom ak si dám niečo obtiahnuté, tak vidno- som 16tt, ak by som ho chcela schovať, úplne v pohode schovam. Je to veľmi individuálne a závisí aj od typu postavy. Ja som nemala až do pôrodu nejaké vypuklé a vďaka tomu ani žiadne strie
Mne v 28tt pri prvom tehu a pri druhom tehu v 8tt😊
Ja som mala pred tehotenstvom 57kg a 170 cm a v prvom trimestri som este schudla co mi bolo zle furt, ale take mini brusko mi vykuklo okolo 12tt. Pod oblecenim este nebolo vidno, ale uz som sa nekonfortne citila v nohaviciach a zacala som nosit tehotenske. A potom vyse mesiaca ostalo len take malinke a az okolo 17tt zacalo byt na mne tehotenstvo aj vidno.
Ja som uz po 1. trimestri kupovala tehotenske rifle lebo ma zacali klasicke tlacit.
Pomaly prakticky hneď pri druhom tehotenstve. Kukám v robote,že monterky ma tlačia na bruchu, kolega ma chytil za brucho, že či nie som tehotná že ho mám akési väčšie a fakt, bola som akurát tak v 5tt😆
U mna to bolo vidno hned. Najprv som bola nafuknuta ako balon (od zaciatku tehu) a to nafuknutie postupne menilo prave brusko. Ale bezne nohavice som uz nemohla nosit od 3 mesiaca. 3 tehotenstva a zakazdym to iste. Od 3 mesiaca som nosila tehotenske veci 🤷🏻♀️
Ja som už v 10tt na sebe jasne videla, lebo som dovtedy bola uplne stihla s plochým bruchom a drobný hrbolcek som si hneď všimla. Ale tehotenské brucho, ktoré by videli aj ostatní som mala až v 9tom mesiaci... Ešte v osmom som ho v pohode schovala pod zimny kabát 😂
11 tt
Ehm. Keď som bola bežne oblečená, tak ešte keď som odchádzala z práve na MD tak veľa ľudí netušilo že som tehotná (mimo prace) 🤷♀️ Ja som si to začala uvedomovať cca od 6 mesiaca
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
záleží ako je bábo uložené.... pri jednom tehu som mala bruško až okolo 6 m....