Kedy Vám vykuklo bruško?

17. máj 2020

Zdravím žienky 🙂 ... kedy Vám vykuklo bruško, resp. kedy už na vás bolo niečo vidieť? ... som úplne v rannom štádiu 4-5tt /bola som u lekárky, tehotenstvo potvrdené, no všetko ostatné o 2 týždne na prehliadke/ a o dvoch čiarkach vie zatiaľ len manžel ... no momentálne je v zahraničí cca na 6-7 týždňov .. a najradšej by sme to rodine povedali spoločne ... no kým sa vráti už to na mne zrejme bude vidno 🙂 ... ako to bolo u Vás? 🙂 viem, že je to individuálne, no zo zvedavosti sa pýtam :D ... mám 55kg/172cm .... ďakujem. Prajem pekný podvečer! 🙂

kristi40270
17. máj 2020

Ahoj ja som v 19 tt a mam pocit ze nie dlho je vidno namne bruško možno od 16 tt a teraz tiež záleží natom co si oblečiem. Sestrička mi povedala ze ešte som tenká že väčšinou kolo 24 tt vykukne tak krásne. Ja som mala mat dokonca v sobotu svadbu a obyčajne šaty svadobné mali byť 🙂 ale je to individuálne niektoré baby majú už skôr mne rastie tak postupne.

dollyzv
17. máj 2020

Ja som v 17tt a voľnejším oblečením v pohode zakryjem,vyzerám že som sa len prezrala počas karantény 🤣🤣🤣

aylinn
17. máj 2020

Mne až okolo 27tt bolo vidno 🙂

autor
17. máj 2020

Juuj, tak to ste ma potešili 🙂 ďakujem...

sense
17. máj 2020

Od 27tt to uz bolo vidiet

eliska13
17. máj 2020

Mne po 17 tt

kikaaa444
17. máj 2020

Mne take ozajstne tehotenské až niekedy v 5 mesiaci 🙂 dovtedy som bola len nafuknuta

lucyluv
17. máj 2020

V 6m pri prvom tehu

xjakubikovak
17. máj 2020

ja som zacina na 50 kg a hned ako som.otehotnela som každý mesiac pribrala 2 kila cize na mne to boli dost skoro vidiet (ca. 3 mesiac?🤔) ale len v priliehavom obleceni, myslim.ze kym pride manzel tak to urcite nikto nezbada 🙂

lenuska9999
17. máj 2020

Na mne to začalo byť vidno až tak v piatom, šiestom mesiaci

deni97
17. máj 2020

Na začiatku som mala 50 kg a brucho mi začala vidno až v nejakom 5 mesiaci. Keď som mala mikinu, sveter alebo kardigan tak ani v 7 mesiaci na prvý pohľad to nebolo poznať

eriksonka1234
17. máj 2020

Pri prvom tehotenstve som statnicovala v 8.mesiaci.Nikto nevedel, že som tehotná, nenosila som ani tehu oblečenie, klasika šaty a sako. Pri druhom mi vykuklo bruško v 6.mesiaci,s oboma som pribrala počas tehu 5,5 kg.

dominikaskvasik
18. máj 2020

Ja som momentálne 22tt a uz mi je pekne vidiet,a tak zretelne vykuklo cca 16-17tt 🙂

stanusenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adad23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adad23
18. máj 2020

Ja bola bruchatá ešte pred tehotenstvom tak na mne bolo vidno až niekedy v štvrtom mesiaci.

krimhilda
21. máj 2020

Ahoj, ono je to veeelmi individualne, ja som 9tt a mam brusko regulerne vonku, nehovorim ze ako baby v 5mesiaci, ale je to neprehlidnutelne - resp vyzera to ze som bud tucna alebo tehotna 🙂))) a stiahnut sa mi neda, takze velmi ho neschovam. Niektore baby pisu ze do 6 mesiaca nebolo nic vidiet, mam kamosky ktore to malo rovnako ako ja ze od 7tt bolo vidno... takze uvidis ako budete rast 🙂

luciador
21. máj 2020

Keď som bola prvýkrát tehotná, tak mi bruško bolo vidieť až v nejakom 5 mesiaci, no teraz pri druhom som ešte len 7tt a už je to mierne vidieť a hlavne vtedy keď sa najem 🙂 nedá sa mi už stiahnuť 🙂

ivika99
25. máj 2020

@krimhilda ja som na tom tak isto ako ty som v 10tt a tiež mi trosku výkuka bruško keď mám niečo voľnejšie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre