Dievčatá ,dnes som išla na istotu k lekárovi, ze som tehotná, niekoľko testov pozitívnych takže niet o čom si vravím . Malo by to vychádzať na začiatok 5tt. Takže celá natešená som si vyšla na návštevu gyn. no pri sono nebolo vidno nič ani ges. vak 🤷🏻♀️ ..Takže krvné testy som si podstupila o ktoré mam volať zajtra. Nevravim ani akou rychlostou sa mi zmenila nalada… Začínam byť trochu nervozna -😀ale musim sa sustrediť na ucenie nezaujimavych zákonov z ktorych mam skusku v praci😃 .. no nedaaa sa to ked som myslienkami inde. Myslite ze to bude ok? Ze to bolo len rychlo spravene sono? Alebo mate ine skusenosti? Podeľte sa so mnou 🥰🙏
zaciatok 5t je strasne skoro. no neviem kedy presne to moze byt vidiet. ja som bola uprostred 6t a uz videl.
je zbytocne ist takskoro ku gyn
@majka0406 6-8tyzdeň. V 8tyždni uz aj s akciou srdiecka.
ja som sla na potvrdenie az v 8tt 🤷♀️
Mne už doktor videl v 2-3 tt. A potvrdil že je to tehotenstvo. Vravel že je to ešte priskoro. Aspoň tak si to pamätám.
Ak to vinde hcg okolo 1000 a viac tak uz by malo but na sone vidiet aj v 5 tt
Sono bolo príliš skoro. Ja som bola tuším v 7 alebo 8tt a to mi povedala, že stačí ak bola ovulácii posunutá a neuvidí ešte nič. Nemáš vôbec dôvod na obavy. Držím palce nech všetko dopadne dobre ☺️🤞
@majka0406 urcite to bude v poriadku,neboj sa.ja som musela k doktorke v 7tt,lebo som mala nejaky prpblem a vystrasila ma,lebo videla len prazdny gestacny vak,ze to moze byt bezplodpve tehu a na dlasie sono ma objednali az v 12tt a tam iz bolo babo a velkostou zodpovedalo aj tomu 12tt.verim,ze to bude v pohode,drzim palce🍀
Ďakujem baby ste super , povzbudili ste ma 🙂 ;)
Cize realne si 4tt a par dni ano? Par dni ti meska menzes? To je velmi skoro, vobec nemusi byt nic vidno. Mne bol vidno vak v 5+6 ale skor som nebola. A plod s akciou srdca 6+3.
Preto nie je dobre ist na potvrdenie tak skoro, aby sa zena vyhla stresu z toho, ze este nic nevidno. Ja som bola v 7. alebo 8. tyzdni a to uz bolo vidiet aj srdiecko. Neboj nic 🙂
5tt+6d...bola aj akcia srdca a aj tehotenská knižka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@majka0406 v 5tt ,ale vravel ze to bude tym ze som chuducka 🤷♀️😃