Kedy vám ukazalo sono tehotenstvo?

majka0406
27. okt 2021

Dievčatá ,dnes som išla na istotu k lekárovi, ze som tehotná, niekoľko testov pozitívnych takže niet o čom si vravím . Malo by to vychádzať na začiatok 5tt. Takže celá natešená som si vyšla na návštevu gyn. no pri sono nebolo vidno nič ani ges. vak 🤷🏻‍♀️ ..Takže krvné testy som si podstupila o ktoré mam volať zajtra. Nevravim ani akou rychlostou sa mi zmenila nalada… Začínam byť trochu nervozna -😀ale musim sa sustrediť na ucenie nezaujimavych zákonov z ktorych mam skusku v praci😃 .. no nedaaa sa to ked som myslienkami inde. Myslite ze to bude ok? Ze to bolo len rychlo spravene sono? Alebo mate ine skusenosti? Podeľte sa so mnou 🥰🙏

nikka055
27. okt 2021

@majka0406 v 5tt ,ale vravel ze to bude tym ze som chuducka 🤷‍♀️😃

majamat
27. okt 2021

zaciatok 5t je strasne skoro. no neviem kedy presne to moze byt vidiet. ja som bola uprostred 6t a uz videl.
je zbytocne ist takskoro ku gyn

ecko80
27. okt 2021

@majka0406 Mne obe tehotenstva ukazalo sono uz v 4 tt + 3 dni. V oboch pripadoch bolo uz vidiet gest. vak. Ja ale mavam ovulaciu skoro, 5. - 7. den cyklu.
Nemyslim, ze by sono bolo robene "narychlo". Ak tam tehotenstvo je, vidiet to hned, ako sa maternica zobrazi.

luciannka83
27. okt 2021

@majka0406 6-8tyzdeň. V 8tyždni uz aj s akciou srdiecka.

denden77
27. okt 2021

ja som sla na potvrdenie az v 8tt 🤷‍♀️

konikkon
27. okt 2021

@majka0406 a to ťa takto skoro objednali? V takomto skorom týždni zvyčajne neobjednavaju presne pre to, že často nie je nič vidieť a premotivovaná mamicka je potom nervózna. Mňa objednal lekár na 8tt a bolo vidieť uz aj srdiečko. A to som mala pozitívny test uz 3+4

majka0406
autor
27. okt 2021

Ja som si este pre istotu dnes spravila testy a okamzite sa urobili kolajnicky ani netrebalo cakat .. takze hadat to bude len tym ze bolo sono robene skoro a ze zajtra vyjde krv tak ako testy 🙂

ingush616
27. okt 2021

Mne už doktor videl v 2-3 tt. A potvrdil že je to tehotenstvo. Vravel že je to ešte priskoro. Aspoň tak si to pamätám.

majka0406
autor
27. okt 2021

@konikkon ano objednali ma hned ,pretoze ja som velky bojovnik s cystami a lekar ma chcel cim skor vidiet ,takže ma objednali hned aj ked som si aj myslela ze nic tam nebude este

sendy1993
27. okt 2021

Ak to vinde hcg okolo 1000 a viac tak uz by malo but na sone vidiet aj v 5 tt

konikkon
27. okt 2021

@majka0406 myslím, že o tehotenstvo sa jedná, testy máš krásne, len na sono bolo proste skoro. Držím palce

snehulak77
27. okt 2021

Sono bolo príliš skoro. Ja som bola tuším v 7 alebo 8tt a to mi povedala, že stačí ak bola ovulácii posunutá a neuvidí ešte nič. Nemáš vôbec dôvod na obavy. Držím palce nech všetko dopadne dobre ☺️🤞

kimina21
27. okt 2021

@majka0406 urcite to bude v poriadku,neboj sa.ja som musela k doktorke v 7tt,lebo som mala nejaky prpblem a vystrasila ma,lebo videla len prazdny gestacny vak,ze to moze byt bezplodpve tehu a na dlasie sono ma objednali az v 12tt a tam iz bolo babo a velkostou zodpovedalo aj tomu 12tt.verim,ze to bude v pohode,drzim palce🍀

diaalex
27. okt 2021

@majka0406 prvé tehu v 11tt a druhé v 10tt

majka0406
autor
27. okt 2021

Ďakujem baby ste super , povzbudili ste ma 🙂 ;)

queen_el
27. okt 2021

Cize realne si 4tt a par dni ano? Par dni ti meska menzes? To je velmi skoro, vobec nemusi byt nic vidno. Mne bol vidno vak v 5+6 ale skor som nebola. A plod s akciou srdca 6+3.

ankare
27. okt 2021

Držíme palce!
@majka0406

chatte007
27. okt 2021

Preto nie je dobre ist na potvrdenie tak skoro, aby sa zena vyhla stresu z toho, ze este nic nevidno. Ja som bola v 7. alebo 8. tyzdni a to uz bolo vidiet aj srdiecko. Neboj nic 🙂

kiki68
28. okt 2021

@majka0406 ja som myslela, ze som v 5tt a bola som 7+2 😂 Takze uz bola aj akcia srdiecka. Este moj muz tam knucal ci nevidi dve 😂 doktor, ze nebojte je len jedno, ale lacnejsie to uz nebude 😂

zuzanockamt
28. okt 2021

5tt+6d...bola aj akcia srdca a aj tehotenská knižka

lilope
17. dec 2021

@ingush616 2-3 tt je reálne ešte len čas ovulácie alebo oplodnenia, takže ti tam lekár ešte ani nemal čo vidieť keď si ešte v tom čase ani nebola tehotná. Týždne tehotenstva sa začínajú rátať od 1. dňa poslednej menštruácie, nie od oplodnenia ani vynechania menštruácie.

ingush616
17. dec 2021

@lilope otehotnela som okolo 6.-7 februára a koncom februára už sme to vedeli, bola som hneď u lekára a potvrdil ze je tehotenstvo, ale veľmi malé.
Bolo to okolo v 3 tyzdne tehotenstvo, tak som to myslela.
To je moja osobná skúsenosť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre