Kedy ste začali používať Angel Sound?

19. feb 2023

Ahojte kedy ste začali používať angelsound na počúvanie ❤️ srdiečka. Ja som 7+0tt viem že je skoro len ma to zaujíma. Ďakujem

gabriela2952
19. feb 2023

Veľa krát som mala otvorenú stránku ze si ho idem objednať, ale vždy som sa zastavila s tým ze ak by som srdiečko nenašla bola by som iba v zbytočnom strese. Verte vašej malej bublinke ze sa jej darí a myslíte pozitívne ❤️🍀 drzkajte sa

lula3108
19. feb 2023

Ja som zacala asi v 10tt, zo zaciatku som nenasla vzdy ale nerobila som si zbytocne stres, vedela som ze je este skoro. Ale parkrat som nasla aj skor ako v 12tt, odvtedy uz sa da najst takmer vzdy. Chce to ale trpezlivost a tiez vela kremu/oleja/lubrikantu😄

marhulka2022
19. feb 2023

V 10+2 uz som krasne pocula, stiahla som si aj apku..nahravky stale mam...

dominika1922
19. feb 2023

11+0 som nasla prvýkrát a aj tak mam s tým problém. Niekedy nenájdem vôbec

doda26
19. feb 2023

Ja som uz na konci 9tt pocula, ale ja som bola velmi chuda, preto tak skoro 😄 viem ze ine baby to poculi az neskor

floki1994
19. feb 2023

@gabriela2952 boze ty si ako ja..uplne to iste..dokonca lekar mi povedal ze nech nekupujem, ze bude tak ako ma byt 🙂

any_soj
25. feb 2023

@gabriela2952
@floki1994 mne napríklad naopak to doktor odporúčal, po tom, ako nám v 38.tt zomrela dcéra. A v prvom druhom trimestri to nie je o nedôvere, ale ak mi dieťa zomrie, chcem to vedieť či najskôr. Napríklad preto, aby ešte vyzeralo ako dieťa, keď ho hoci mŕtve porodím a keď ho budeme pochovávať - nie ďalej brať progesterón a zistiť to po 3 týždňoch na poradni. Také sa mi nestalo, lebo dcéra zomrela keď už boli pohyby, tak som vedela hneď. Ale bežne sa ženy dozvedia dva tri týždne po.

any_soj
25. feb 2023

Ja ešte ani v 20.tt nepočujem :D Je to vďaka tukovej izolácií...

floki1994
25. feb 2023

@any_soj tiez som sa dozvedela po dlhsej dobe ze babatko nezije...a uprimne ti poviem je jedno ci by som sa to dozvedela po 2 dnoch alebk 2 tyzdnoch zlozilo ma to tak ci tak a babatko som vidiet nechcela, nemala som na to silu a bola som rada ze vobec zijem a dycham..vsak kazdy nech si robi ako vie...ja som sa rozhodla ho nekupit ale respektujem zeny ktore ano...sestra je gybekologicka a ked mi rozpravala kolko razy tam pridu zeny uplakane, zrutene ze nenasli srdiecko a potom v ambulancii zistili ze je vsetko ok len babatko bolo zle otocene alebo zle hladali tak som si povedala, ze nejdem si robit zle...bude tak ako ma byt.. nastastie uz teraz v 19tt citim pohyy tak si to sledujem inak 🙂

any_soj
25. feb 2023

@floki1994 chápem. Pre mňa to práve je dôležité. Dcéru sme po pitve aj obliekali pred pohrebom, je pre nás vzácne vidieť a držať telo, ktoré vzniklo z lásky našich tiel, aj keď je duša už pri Bohu.

floki1994
25. feb 2023

@any_soj ja si ta pamatam z viacerych diskusii...nazory respektujem (vedie ta k tomu urcite aj viera) ale mam iny pohlad na veci nez ty co som si vsimla... to je ale normalne a bezne 🙂 pekny den prajem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre