Kedy ste začali cítiť prvé nevoľnosti?

babulkovo
4. feb 2014

Ahojte, chcem sa opýtať, za ako dlho od "oplodnenia" k vám dorazila tehotenská nevoľnosť?

piacere
4. feb 2014

pri prvom v 6tt (trvala do 41tt 🙂 ), pri druhom v 7tt a trvala do 25tt.

zara0201
4. feb 2014

Ja nikdy 😀 Nepregrcla som ani raz, akurat mi netravilo celkom na jednotku (pocit asi ako ked sa objes zemiakoveho salatu na vianoce).

nicebaculka
4. feb 2014

pri prvom mi zacalo byvat zle asi cca od 4-5tt.. a teraz pri druhom od 6tt ale ze strasne,,, toto druhe je horsie

charaka
4. feb 2014

Prve mimi od 6. tyzdna... teraz cakam druhe a uz to zacalo - opat 6. tyzden... je to hrozne - celodenne a celonocne ☹

3kolka
4. feb 2014

Jáj pri prvom cca 6tt pri druhom asi 2tt...to mi bolo hned zle ešte ani test neukázal //

nice202
4. feb 2014

Bola som v 4 tyzdni. A je mi zle dodnes

katkas1
4. feb 2014

ja uz vyse tyzdna pred tym ako som mala dostat menzes takze som si ani testy nemuslea robit, pri druhom som si uz tyzden mpred terminom mrchy vedela ze som tehotna a trvalo to do porodu a potom etse mesiac aj po porode, cudujem sa ze som si nevyvratila vsetky vnutornosti, fuuuu taka tenka som bola po porodoch

darka2001
4. feb 2014

asi 5-6 tt,najskor mi začalo byť zle až potom som zistila ,že som tehu

tatiana1985
4. feb 2014

ja som (pri oboch) nemala ziadne nevolnosti,tazkosti, ... a doteraz je to tak...aj sa divim ci som ozaj tehu 😝 😝 😀

kajus7
4. feb 2014

Asi v 2-3tt mi byvalo zle v autobuse, inak nie..akurar som musela jest mensie porcie jedla lebo vsetko mi stalo v zaludku nejako dlhsie.. a tak je to vlastne aj teraz v 20tt 🙂

jaroska
4. feb 2014

Mne bolo zle od 5 týždňa,trvalo to až do 5.mesiaca...Do 4.mesiaca mi bolo strašne zle,ležala som celé dni,bola som zoslabnutá(bola som 2x v nemocnici na infúzkách),to nebola len ranná nevoľnosť,to bola NON STOP 24 hodinová 😀 Potom ten 5.mesiac to bolo len občas... Dnes sa na tom smejem,no vtedy som to nepriala nikomu-bolo to hrozné.Vtedy mi viacerý hovorili,že ked sa malá narodí,tak na to všetko zabudnem...Nezabudla som,nechcela by som to ešte raz prežiť...no oplatilo sa-samozrejme neľutujem 😎

babatkoling
4. feb 2014

otehotnela som na Vianoce a zaciatkom februara mi uz bolo tak zle, ze som bola vypisana na dva tyzdne. Blinkala som, podla nalady mojho zaludka hociktoru dennu hodinu (nie len rano). Preslo to tak v aprili, takze ak pocitam tyzdne tak od toho 5 -6tt do 15-16tt.

dixie_chick
4. feb 2014

Ja v 6tt. Sla som do potravin a bolo mi z voni tak zle, ze som cestou spat domov musela zastat na autobusovej zastavke, vybehnut a obed siel von 😝 . Bolo to za bieleho dna, co si mysleli ti ludia na zastavke neviem...

titulienka
4. feb 2014

Pri vsetkych tehu v 6.tt do toho 12.tt 😉 pri prvych 2 tehu som skoncila v nemocnici na infuzkach a pri druhych 2 som to zvladala ako tak :-P

aadulik2110
4. feb 2014

pri prvom som nevoľnosťami netrpela a pri druhom od 3tt (to ešte ani test neukázal //) do 18tt

uhnakova
4. feb 2014

Pri prvom aj pri druhom to zacalo naplno od konca siesteho tyzdna, dovtedy len take naznaky a vtom udreli 24-hodinove priserne nevolnosti, teraz pri druhom sa postupne pridalo aj vracanie. No chvalabohu od konca trinasteho tyzdna to slabne a teraz v 15tt to pomaly odoznieva, uz som asi 10 dni nevracala, a nevolno mi byva uz len obcas, ked som viac unavena.

ruthke
5. feb 2014

Koncom deviateho tyzdna. Trvalo to cca do 18 teho.

tamarka9
5. feb 2014

mne tiez tak od zaciatku 6tt. Ja som zistila ze som tehu v den ocakavanej ms a potom este vyse tyzdna som bola v pohode a potom to prislo....vraciam malo len sem tam, ale cely den mam zaludok na vode. Zatial len koncim 9 tt takze neviem dokedy to bude trvat.

sandrika1986
5. feb 2014

Pri oboch tehotenstvách mi bolo iba trochu nevoľno, začalo to v 6.tt a trvalo to iba chvílu našťastie

kiwi82
5. feb 2014

asi od 5TT

skacena211
7. feb 2014

Mám to čerstvo v pamäti bolo to len niekoľko dní dozadu pár dní pred tým ako mala prísť "návšteva" ale neprišla 🙂 . Žalúdok ako na vode keď som niečo zjedla. Po ovocnom čaji kyselina. Stiahla mi ju malá desina pivko aj to som pila tak na silu lebo mi pripadala ako keby mala nejaku pachuť. To som už aj bez testu vedela čo je vo veci. Dva dni som sledovala čo nemôžem - nič slané ani sladké. A tak som na čerstvej a dusenej zelenine a ovocí, orechy, semienka, neslaná ryba, ryža. Niekedy mám ešte stále žalúdok ako na vode, ale je to oveľa lepšie zachráni to voda so zázvorom.

marian86
7. feb 2014

Pri oboch od 6 tt... ale teraz uz som v 8 tt a nevolnosti su coraz menej, pijem matovy caj a papam Tums cukriky ked treba

susy29
7. feb 2014

ja som nemala nevolnosti ani pri prvom ani pri druhom tehu 😀

zonjushe
7. feb 2014

mne od 8tt do cca 15tt

mery333
7. feb 2014

Ja som v 6tt a hroza. Vraciam. Ci nieco zjem alebo nie, je mi nevolno

lucka_adventurer
10. feb 2014

Od 5tt, teraz som v 7/5tt a nechcem to zakríknuť, ale trošku lepšie. Zatiaľ som nevracala, ale mám problém niečo zjesť, slané mi chutí máločo, sladké všetko. Zo zeleniny ma naťahuje, ovocie mňam. Niekedy mám problém, čo si dať jesť, keď mi všetko príde hnusné...

majusik26
18. feb 2014

ahojte babi chcela som sa opítat či ste mali na začiatkoch tehotenstva nafuknuté bruško lebo ja stávam každé ráno takto a aj ked sa najem tak tieš

sid23
19. feb 2014

Ja som zistila vcera , ze som tehotna a dnes mi je uz od rana neskutocne zle. AJ hlava ma pobolieva a tiez som nafuknuta trocha aj ked nic take som nejedla. Dufam, ze zajtra bude lepsie.

katyax
19. feb 2014

od 8. tt do konca 15.tt a to iba ráno

00iva00
19. feb 2014

Ahojte, može žena pocitovať že je tehu už v prvom tyždni?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre