Kedy ste sa dozvedeli pohlavie bábätka?

barbara088
11. jún 2013

ahojte babenky.chem sa vas spytat kedy ste vedeli pohlavie dietata.Ja som bola v 10tyzdni na sone a lekar mi povedal,ze tam vidi len jedneho. 🙂 chceli sme chlapceka.A a dva dni dozadu som si vsimla ze mam na brusku chlpky ktore som tam predtym nemala.Toto iste som mala aj pri prvom a je to chlapec....co si myslite mate skusenosti............................podla jonasovej metody by to mal byt chlapec

bibi33
11. jún 2013

mne doki v 13. tt predbezne povedala,ze to vyzera na chlapca,v 16.tt zavadzala pupocna snura a v 21.tt sa potvrdil na 3D chlapec 🙂

ejuska79
11. jún 2013

tak mne pri dcerke povedal v 21 tt, moj dr. nemal nejake extra dobre sono, v 19. tt povedal ze preavdepodobne dievcatko, ale nemam sa toho drzat a v tom 21 tt mi to potvrdili na sone v nemocnici..pri synovi tiez az v 20 tt v nemocnici...ale sestre povedal v 13 tt ze chlapec, moc som tomu neverila, ale nakoniec to ozaj bude chlapec, takze asi lepsie pristroje, lepsie videnie 🙂

mily7
11. jún 2013

Ahoj, mozno ti velmi nepomozem, ja som bola na klasickom sone a potom na 3D az v 5 mesiaci a tam sme sa to dozvedeli. Inak jasne, že nie na každeho to platí ale asi bude niečo pravda aj na poverach, že žena opeknie pri chalanovi, ja jedneho mam a hned prve som si vsimla ako sa mi vylepsila pokozka, vlasy ziarila som. A mam kamaratku ktora opeknela az teraz, ked sa jej dcera uz narodila🙂)) uplne vazne, proste oskaredela pocas tehu. To nechcem nikoho urazit ale u nas dvoch sa to tak stalo. Takze skus badat zmeny, telo ti napovie samo🙂) a neboj, lubit to budes tak ci tak najviac na svete, je jedno ci sa ti splni tvoje ocakavanie alebo nie.

whiterosses
11. jún 2013

chlpky som mala aj ja, a mám dievku 🙂 mne dr povedal, že vyzerá že to bude baba 🙂 a tak aj je. ja som strašne zošpatnela, vyrážky na tvári .. horšie než nejaká puberťáčka 🙂 lupiny som mala, hlava ma svrbela strašne. porobili sa mi bradavice na pipine z hormonov :/ aj na prste. som musela chodiť na kožné, na dusík

sense
11. jún 2013

...ja moc na povery nedam....mne vraveli vzdy na sone ze dievca na 95% az niekde po 25tt mi na sone povedali s istotou ze to je dievca....a bolo to dievca ci som oskaredela al.nie neviem, ale mala som uplne cistu plet, dovtedy problemy s akne, a vlasy som mala ako z reklamy a takmer nepadali co sa teraz povedat neda...

piacere
11. jún 2013

Prvé tehotenstvo: zvracanie od 6tt do pôrodu, chuť na citrusy, údeniny, brucho špicaté, pleť/vlasy/nechty dokonalé - chlapec
Druhé tehotenstvo: zvracanie od 6tt do 20tt, odpor k citrusom, chuť na paradajky, sladkosti, brucho skôr guľaté, pleť fľakatá - chlapec

😀

Neverte na povery a "ultrazvuky" našich starých mám 😉

Najistejšiu odpoveď ti dá test z krvi alebo sono v neskorších týždňoch.

Prvý bol ešte na sone v 18tt dievča 😝 , v 20tt definitívne chlap jak sa patrí 😀
Druhý predviedol plnú výbavu tiež v 20tt ...

mamina2208
11. jún 2013

20tt a pohlavie určili správne

monhla
11. jún 2013

Oba razy som to vedela na 100% hneď ako som sa prvý krát spýtala či je to dievča alebo chlapec. A oba razy to bolo na pôrodnej sále 😀

Inak obe tehu úplne odlišné, podľa "výpočtov" a "kalendárov" vyšli vždy chlapci, podľa "veštenia" a pod. mám mať 7 chlapcov 😝 .................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. a mám 2 krásne BABY 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

skuste1983
11. jún 2013

prvý syn 3 dni pred pôrodom v nemocnici
druhý syn sono v nemocnici 20tt
tretia dcéra sono u dr 30tt

saskia541
11. jún 2013

ja som mala taku dobru zensku ze som aj pri prvom aj pri druhom vedela pohlavie uz v 3mesiaci a poznam aj take co ti povedia ze cakas az do porodu dievca a narodi sa chlapec u nas jedna je taka co odrbe

matulqua
11. jún 2013

V 19tt to podla 3D malo byt dievca a v 22t podla klasickeho sona uz chlapec...a narodil sa chlapcek 🙂

barchee
11. jún 2013

prvý syn - 16tt na 3D utz chlapec 100%, druhý syn - 16tt na 3D utz chlapec 100% 🙂

adkasmolka
11. jún 2013

13tt - chlapec a bol to chlapec 😉

anjelik2509
11. jún 2013

na morfologickom utz v 20tt...lekár určil dievčatko, potom v 29tt na 3D sa nám dcéra ukázala v plnej kráse, ako prvé nám ukázala cikulku 😀 no a narodilo sa dievčatko 😀 a teraz keď mi lekár robil utz v 12tt, nebolo ešte vidieť nič, tak uvidíme 🙂

kris557
11. jún 2013

mne na 3D asi v 5. mesiaci, že dievčatko a potom mi to potvrdili vždy viacerí lekári a lekárky. 🙂

zuzka0605
11. jún 2013

v 23tt na 3D..100p dievcatko a aj je.:-}

ani3012
11. jún 2013

obe deti pri narodení 🙂

sampo
11. jún 2013

pri prvom v 19tt a pri druhom az ked sa narodil 😀 hoci mi tvrdili, ze to vyzera na dievca, ja som mala "citak" na chlapca a chlapec to nakoniec aj je

katkarv
11. jún 2013

V 20tt na 3D ale aj nastarsou dcerou mi bolo velmi zle od zaludka a aj z najmensou tak som sipila ze to bude dievca.

aduskatt
11. jún 2013

v 16 tt

madono
11. jún 2013

v 37tt

jena17
11. jún 2013

10 dní pred pôrodom, že to bude chlapec, dovtedy to bolo na 90 % dievča 😀

mravvcek
11. jún 2013

V 17tt 🙂

lubaska
11. jún 2013

po prebrati z narkozy po cisaraku... :D nasa mala sa nam pri kazdom ultrazvuku tak ulozila, ze nebolo mozne 100% urcit pohlavie...

snopkulka
11. jún 2013

Prvé tehu až v 22tt na 3D ultrazvuku a teraz vieme od 12tt - výsledky z krvi - Geneton (a morfoUZV nám to potvrdil) 😵

nikolka2
11. jún 2013

1.dcerka 30 tyzden a 2.syn v 21 tyzdni ..obidva pohlavia sa trafili 😀

mauzi
11. jún 2013

pri pôrode 😀

mariankach
17. júl 2013

z testu, v 13TT, dievcatko a bolo to dievcatko. UZV to uz len potvrdili 😀.

zuzi1409
17. júl 2013

ja som sa dozvedela asi az v 8 mesiaci co to bude (na klasickom sone), ale boli sme na 3D sone skor a tam nam povedali co to bude

nasta197
17. júl 2013

ahoj pri prvom mi lekar povedal už v 16tt že chlapcek pri druhom teraz v 31tt tiež chlapcek na klasickom sone

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre