Ahoj, kedy ste prosím povedali partnerovi že čakáte bábätko? Hneď po pozitívnom teste alebo ste čakali na utz od lekára? Veľmi si bábätko obaja želáme. Taktiež by má zaujimalo či ste to rodine (hlavne moji rodičia a súrodenci + svokrovci, so zvyškom rodiny plánujem trochu počkať) oznámili hneď, alebo ste nejaký čas čakali. Viem že sa zvykne čakať po koniec prvého trimestra, ale príde mi to zbytočne keďže aj keby sa čokoľvek nedajbože stane, tak by sme im o tom dodatočne určite povedali. Myslite že by to bola chyba oznámiť im to ešte v prvom trimestri? Budúci mesiac ideme s rodičmi na dovolenku (pricestujeme na týždeň s manželom za nimi) a teda rada by som im to nejako kreatívne oznámila tam. Myslite že je to dobrý nápad? Rada si nechám poradiť od vás, čo to máte za sebou 🙂 Vďaka za názory.
Ráno som si robila test , chcela som mu to oznámiť nejako originálne , tak ako vidieť vo filme , ale kdeeee , nevydržala som to , hneď som mu poslala foto testu . Tiež sme sa dlhšie snažili . Aj rodičom sme ti oznámili hneď , neriešila som , čo ak by to zle dopadlo , riešila som prítomnosť a so svojim šťastím som sa chcela podeliť so svojimi najbližšími
@lenka.25
@gabriela2952 ďakujem vam obom, presne takto si to predstavujem ❤️ ešte vymyslieť nejako kreatívne ako to oznámiť manželovi. Verim že sa poteší rovnako ako ja.
V sekunde ako som mala pozitívny test som mu volala 😃
Môj muž kupoval testy a spolu sme čakali na výsledok.❤️
Ja mám 3 deti pri prvom synovi, ktorý sa nám “podaril na prvý šup” som to manželovi povedala o dva dni po pozitívnom teste, keďže bol zahraničí a nechcela som mu to hovoriť do telefónu. Prekvapila som ho s krásnou krabičku kde boli detské papučky. Na naše druhé dieťatko, našu dcéru sme čakali dva roky a veľakrát som si predstavovala ako mu to poviem, keď sa nám konečne pošťastí. Nakoniec keď som si konečne našla dve čiarky, som cela roztrasena so Slzami v očiach vybehla zo záchodu a budila ho o 5 ráno😂😂Myslel si že mi preplo😂😂 A na posledného synčeka sme čakali viac ako 3 roky a tiež som si veľakrát predstavovala, že mu spravím nejaké veľké prekvapko a čo najromantickejšie mu to oznámim a opakoval sa scenár spred 7 rokov, keď som ho budila s testom ruke 😂😂 Najbližšiej rodine sme to vytrúbili hneď, boli sme takí šťastní, že by to na nas aj tak videli 😂😂 Keďže bývame blízko seba a často sa navštevujeme aj s rodičmi aj so súrodencami
Ráno som si spravila test, bol pozitívny. Večer, keď som prišla z práce, som si ešte nakúpila aj 5 testov, všetky večer spravila v ten istý deň (chcela som mať istotu), vyšli všetky pozitívne. Dala som do krabičky mini ponožky a dala som mu to. A rodičom v deň, keď mi bola vypísana tehotenská knižka. Takže v 12tt. 🍀
Kedze mi kupoval test bolo marne zapierat
A mne bolo tak zle ze aj zbytocne
Stal za dverami a cakal par sekund kedze test bol hned vyfarbeny 😁
Keď som čakala v poradí už piate dieťa vytúženú dcérku mal vtedy muž 40 narodeniny a na oslave v reštaurácii som mu posepkala do ucha láska moja nosím pod srdcom našu lásku tešil sa veľmi ale nepovedali sme to tri mesiace nikomu
Vsetci to vedeli hned ako najblizsia rodina myslim
Priateľovi som priniesla ocikaný test hneď, pretože som si ho robila 28.12. večer a na Silvestra sme si pozvali kamarátov, síce som si to predstavovala kreatívnejšie ale tešili sme sa 😁
Rodičom a svokrovcom sme to oznámili asi v 13tt, dali sme rámček do krabičky od zákuskov .. a ďalším v rodine sme to oznámili tak, že sme sa stretli na návšteve a bol tam aj malý synovec (1r.) a priateľ mu povedal : Martinko, budeš mať bratranca alebo sesternicu 😅 A môjmu bratovi som zapichla do veterníku fotku z ultrazvuku s nápisom : Ahoj ujo Janko! 😁 U nás je ťažko sa stretnúť všetci pokope osobne 🙂
Moj muz to nejak videl na Mne ze som teho kupil test 😃to prve teho mi bolo zle hnet .. mame som povedala hnet druhym neskor. A dalsie teho som si Strasne kusla do jazyka a nepovedala mame nech mà prekvapko ked k nam pride a bola som v 14tt a ona si myslela ze som len taka pribrata hoci som mala cely zivot max 55kg az po detoch sa to zmenilo . Ale nedopadlo to happy endom. Vsetci vedeli a bolo mi to jedno Ved je to prirodzena sucast zivota aj smutok . Nemalo by to ziadny vplyv Keby nikto nevedel. Druhe dieta mi pohlavie zistili popri dna testoch a to som mu oznamila “ originalne.” S krabickou v ktorej bola chlapcenska baby ponožka. Taky mini gender reveal 🤣
manzelovi hned, robila som si test, ked bol doma a teda ja mam osobnu skusenost s tym, ze pri prvom uspesnom pokuse som to mame a naj kamoske povedala hned a potom som potratila, pri druhom uspesnom pokuse, som to opat povedala hned a opat som potratila, takze pri tretom, vedel iba manzel, mame som to povedala po prvom ultrazvuku a svokrovcom sme povedali az ku koncu 1. trimestra, kedze to boli vianoce a hodilo sa to tam, inak sme to nikomu nehovorili, ostatnym az po 1.T
ano hovori sa, ze ved, ked sa nieco ma stat, stane sa ale teda nie je to uplne prijemne, ked to vsetci riesia, lutuju ta (aj ked to myslia v dobrom), moja svokra ma kusok sklon k tragedii, tak pri tej by mi akurat rupli nervy, lebo by nariekala, v kuse to riesila, viem, ze preto, ze nas lubi ale aj tak 🤷♀️ ak by som nemala tie negativne skusenosti asi by som neverila a tiez, som bola nazoru na co cakat
Za manželom som utekala hneď s pozitívnym testom. Zdieľame spolu intimnosti, ja pred ním neviem nič tajiť, ešte takúto dôležitú vec. Preboha prečo?
Jedna moja kamoška tajila manželovi mesiac tehotenstvo, aby mu to oznamila na Vianoce 🤦
To bolo veľmi zvláštne
Ked mi meskala menstruacia. Bol pri mne aj ked som ocikavala testy 😃
Ráno som si spravila test, išla k lekárovi a manžela som čakala doma s tehot. knižkou.
Mužovi som to povedala hneď, aj mojej mame, ju som poprosila aby si to nechala pre seba. Svokrovcom sme nič nepovedali, nakoľko som predtým mala MA a svokra to už stihla vytrúbiť celej ulici.
Manzelovi hned. Prvy krat som ho budila rano so slovami "Ahoj tato". Druhy krat som mu to tiez hned oznamila ked som isla s placom zo zachoda 🤣
manželovi som ani nemusela... však videl že menzes neprišiel a hneď tušil koľká bije...
rodičom sme neoznamovali ani súrodencom..
Ja som to mužovi dala ako prekvapenie na Valentína už s fotkou z ultrazvuku, rodine som to chcela povedať až neskôr ale muž na druhý deň hneď všetkých obvolal že prídeme na návštevu a všetkým to hneď musel povedať 😀 pri druhom dieťati ma už veľmi kontroloval už sa ho nedalo prekvapiť a rodina to na mne hneď videla 😊
Snažili sme sa dva roky neúspešne... Až raz som bola v práci a už som ani MS nesledovala len kolegyňa vravela, že je tehotná tak som si šla kúpiť test, spravila si ho a hneď som poslala mužovi. Asi 10 minút na to mojej babke a bratovi, mame som to povedala cca 5 dní na to rovnako celej bližšej rodine 🙂
@angel993 toho so svokrou sa bojím popravde tiež, neviem či si to zvládne nechat pre seba a naozaj nepotrebujem aby to vedel každý.. fakt by som na začiatku chcela nech to vedia len úplne najbližší.
presne toto teraz riešim, ako to povedať rodičom a svokrovcom a súrodencom
Prvé tehotenstvo som mu oznámila hneď, čakali sme spolu na výsledok testu, druhé asi o 2 dni po teste, najprv som to ja musela rozdychat, tretie som mu oznámila po 2 týždňoch nakoľko som sa reakcie dosť bála, neplánovali sme, ale pomaličky rozdychava (som v 13.tt 🙈), do pôrodu snáď rozdycha 🤣rodina ešte nevie, máme len súrodencov, rodičov už nie, reakcie určite nebudú zrovna príjemné tak s oznámením sa neponáhľame vôbec
Hned ako som si spravila test. Dohodli sme sa, ze to nikomu nebudeme hovorit kym to lelar nepotvrdi. Prve sme oznamovali az po prvom trimestri a pri druhom to najblizsia rodina vedela skor.
Hneď, ako mi vyšiel pozitívny test... manžel sedel akurát na wc a nacupkala som mu s testom rovno pod nos :D
Hned ako som si urobila test. Nechapem ako s tym moze niekto cakat napr do prveho utz 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to povedala mužovi na druhý deň po pozitívnom teste a tak sme sa tešili ze sme to hneď povedali rodičom a súrodencom ❤️ zvyšku rodinu až keď som prešla prvým trimestrom 🤗