Kedy ste počuli srdiečko na domácom ultrazvuku?

luculiik
4. sep 2012

Ahojte baby, kedy ste poculi srdiecko na domacom utz?

ematko29
4. sep 2012

to aj taký je?ak ano podla mna je to možné .Ved srdiečko vidno na ultr už v6tom tt.ana domacom v 9tt by mohlo kludne počuť

luculiik
autor
4. sep 2012

@ematko29 ano je aj domaci. Vyzera to ako mobil. Zvuk si mozes dokonca stiahnut do compu 🙂 Minuly tyzden som este nic nepocula a vcera aj dnes ano. Ale iba na jednom miestocku, uplne dole v podbrusku 🙂 Bol to velmi rychly tep, to ja taky nemam 🙂

zmrzlinkams
4. sep 2012

jedna kočka to tu predava cez bazarik ono sa da s tym počuť len srdiečko 🙂 ale to sa da počuť aj klasickym tym no neviem ako sa to odborne povie dr. to nosia na krku a počuvaju s tym ludi - moja babka to ma k tlakomeru ma stary klasicky a ja som si to požičala a cez to som pekne počula babatku srdiečko len muselo byť poriadne ticho 🙂 ale bolo pekne počuť 🙂

zmrzlinkams
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
palencarova
4. sep 2012

@zmrzlinkams
Fonendoskop 🙂

zmrzlinkams
4. sep 2012

@palencarova hej presne to som myslela aj som to mala na jazyku len som nevedela ako sa to presne piše - tak som radčej nepisala nič dakujem 😀

palencarova
4. sep 2012

aj ja som nad tým rozmýšľala ako sa to vlastne volá.Stále mi išlo na jazyk,,počúvatko" tak to volá moja malá a potom ma to napadlo 😀

ustrachana
4. sep 2012

okolo 9 - 10tt

stojdulka
7. sep 2012

ja mám doma ale ešte nič nepočujem 😉

tatulienka
4. okt 2012

@stojdulka ahoj...aj ja to mam doma a tiez rozmyslam ze kedy by som to mohla vyskusat...nemam este baterky ani ten gel, tak si to musim zadovazit..

stojdulka
4. okt 2012

@tatulienka ja už som asi niečo počula, vraj to mohlo byť i moje srdce no bilo dosť rýchlo, tak si myslím že bolo malinkého...gél si kúp v zdravotníckych potrebách...ja som si ešte pri laurinke kúpila taký 400ml (ved aby nebolo málo 😀) ale ešte som nepoužila ani polovicu

tatulienka
4. okt 2012

@stojdulka fakt si uz pocula? no parada..lebo viem ze pri malej sme to poculi az okolo 16tt najskor..no musim vyskusat 🙂

stojdulka
5. okt 2012

@tatulienka neviem, možno si iba nahováram lebo už by som chcela

daniela300
8. okt 2012

baby, prosim vas kde mozem nieco take zohnat?

daniela300
9. okt 2012

@luculiik kde si to zohnala prosim ta.. dakujem 🙂

luculiik
autor
9. okt 2012

@daniela300 na nete, ale uz si nepamatam stranku. Boli to nejake zdravotne pomocky a tam to maly. Doplerov ultrazvuk. Tak sa to vola.

stojdulka
11. okt 2012

@silinka10 ano, ale ja som si kúpila ešte pri laurinke odruky za 18eur a predpokladám že ho potom ked ho nebudem potrebovať ešte strelím 😉

daniela300
13. nov 2012

maminy poradte nejaky dobry dopplerov ultrazvuk.. nie drahy ani nie lacny, taky zlaty stred co sa tyka ceny ale aby bol aj funkcny a aby bolo pocut vsetko co ma. prosim poradte cosi.. alebo stojdulka si s tym svojim spokojna a kde si ho kupila. pls baby, chcem to kupit sestre k vianociam, kedze je teraz nejaky 20tt

daniela300
13. nov 2012

@silinka10 ty mas skusenosti s tym v brendone? dakujem.

silinka10
14. nov 2012

@daniela300 Ahojcek, ano. mam ho doma, od nejakeho 12 tyzdna, a je tu super vec, aspom pre pocit ze malinke je ok, lebo srdiecko bije ako zvon 🙂 teda skor konik 😎

depi
14. nov 2012

keby chcel niekto predat lacno kupim 🙂

daniela300
15. nov 2012

@silinka10 Prosim ta a ako to funguje ked si chces ten zvuk zaznamenat, da sa to nejako pripojit na PC alebo ako to je? dakujem ti moc.. 😉

22macka22
21. nov 2012

ahojte, ako casto pocuvate vase babetka cez domaci ultrazvuk? zevraj sa nema prilis casto a dlho... Tak neviem ako to mam brat, co je casto a dlho..... Ja by som ho pocuvala aj kazdy den 😀

22macka22
21. nov 2012

@silinka10
@daniela300
@ustrachana
@stojdulka ahojte, ako casto pocuvate vase babetka cez domaci ultrazvuk? zevraj sa nema prilis casto a dlho... Tak neviem ako to mam brat, co je casto a dlho..... Ja by som ho pocuvala aj kazdy den 😀

stojdulka
21. nov 2012

@22macka22 ja už asi tak raz týždenne, vačšínou v nedelu ráno v posteli si s mm popočúvame

tica
25. dec 2012

baby ako často možem používať ten domáci ultrazvuk respektíve ako často možem počúvať srdiečko mojho drobca? neškodí to ?

daniela300
15. feb 2013

baby ja neviem 🙂 ja som neni tehotna to moja sestra caka malicku dcerku, chcela som le vediet ako sa to pouziva, tiez ako casto a ako sa to uklada do PC.. 🙂 pekny den prajem vsetkym maminam 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre