Ahojte baby, kedy ste poculi srdiecko na domacom utz?
jedna kočka to tu predava cez bazarik ono sa da s tym počuť len srdiečko 🙂 ale to sa da počuť aj klasickym tym no neviem ako sa to odborne povie dr. to nosia na krku a počuvaju s tym ludi - moja babka to ma k tlakomeru ma stary klasicky a ja som si to požičala a cez to som pekne počula babatku srdiečko len muselo byť poriadne ticho 🙂 ale bolo pekne počuť 🙂
@zmrzlinkams
Fonendoskop 🙂
@palencarova hej presne to som myslela aj som to mala na jazyku len som nevedela ako sa to presne piše - tak som radčej nepisala nič dakujem 😀
aj ja som nad tým rozmýšľala ako sa to vlastne volá.Stále mi išlo na jazyk,,počúvatko" tak to volá moja malá a potom ma to napadlo 😀
okolo 9 - 10tt
ja mám doma ale ešte nič nepočujem 😉
@stojdulka ahoj...aj ja to mam doma a tiez rozmyslam ze kedy by som to mohla vyskusat...nemam este baterky ani ten gel, tak si to musim zadovazit..
@tatulienka ja už som asi niečo počula, vraj to mohlo byť i moje srdce no bilo dosť rýchlo, tak si myslím že bolo malinkého...gél si kúp v zdravotníckych potrebách...ja som si ešte pri laurinke kúpila taký 400ml (ved aby nebolo málo 😀) ale ešte som nepoužila ani polovicu
@stojdulka fakt si uz pocula? no parada..lebo viem ze pri malej sme to poculi az okolo 16tt najskor..no musim vyskusat 🙂
@tatulienka neviem, možno si iba nahováram lebo už by som chcela
baby, prosim vas kde mozem nieco take zohnat?
@luculiik kde si to zohnala prosim ta.. dakujem 🙂
@daniela300 na nete, ale uz si nepamatam stranku. Boli to nejake zdravotne pomocky a tam to maly. Doplerov ultrazvuk. Tak sa to vola.
@stojdulka
@tatulienka
@daniela300
@luculiik
Nieco podobne maju aj v Brendone
http://www.brendon.sk/Products/List/all/AngelSo...
🙂
maminy poradte nejaky dobry dopplerov ultrazvuk.. nie drahy ani nie lacny, taky zlaty stred co sa tyka ceny ale aby bol aj funkcny a aby bolo pocut vsetko co ma. prosim poradte cosi.. alebo stojdulka si s tym svojim spokojna a kde si ho kupila. pls baby, chcem to kupit sestre k vianociam, kedze je teraz nejaky 20tt
@silinka10 ty mas skusenosti s tym v brendone? dakujem.
@daniela300 Ahojcek, ano. mam ho doma, od nejakeho 12 tyzdna, a je tu super vec, aspom pre pocit ze malinke je ok, lebo srdiecko bije ako zvon 🙂 teda skor konik 😎
keby chcel niekto predat lacno kupim 🙂
@silinka10 Prosim ta a ako to funguje ked si chces ten zvuk zaznamenat, da sa to nejako pripojit na PC alebo ako to je? dakujem ti moc.. 😉
ahojte, ako casto pocuvate vase babetka cez domaci ultrazvuk? zevraj sa nema prilis casto a dlho... Tak neviem ako to mam brat, co je casto a dlho..... Ja by som ho pocuvala aj kazdy den 😀
@silinka10
@daniela300
@ustrachana
@stojdulka ahojte, ako casto pocuvate vase babetka cez domaci ultrazvuk? zevraj sa nema prilis casto a dlho... Tak neviem ako to mam brat, co je casto a dlho..... Ja by som ho pocuvala aj kazdy den 😀
baby ako často možem používať ten domáci ultrazvuk respektíve ako často možem počúvať srdiečko mojho drobca? neškodí to ?
baby ja neviem 🙂 ja som neni tehotna to moja sestra caka malicku dcerku, chcela som le vediet ako sa to pouziva, tiez ako casto a ako sa to uklada do PC.. 🙂 pekny den prajem vsetkym maminam 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
to aj taký je?ak ano podla mna je to možné .Ved srdiečko vidno na ultr už v6tom tt.ana domacom v 9tt by mohlo kludne počuť