Kedy ste mali viditeľné srdiečko po IVF?

jaja8_9
19. sep 2021

Ahojte, kedy ste mali na ultrazvuku viditeľné ❤️po IVF ?
Som po IVF vklad 5 dňoveho embrya. Plodik ma 3,16mm ale bez akcie srdiečka podľa utz 6+0, podľa poslednej ms 5+6. Je ešte šanca ze sa ukáže?

habibim
19. sep 2021

@jaja8_9 v prvom rade gratulujem... V druhom rade, keď som bola po 3.ivf-uspesnom a bola som 5+4tt,skoncila som v nemocnici s riadnym krvácaním... Kontrolovali mi hcg a dali infuzky na zastavenie krvácania.. Keď som bola 5+6tt Dr.na utz videla plod, bez akcie srdiečka a tekutinu v bruchu, kde mi povedala, že mi zrejme praskla cievka nejaká tak preto to krvácanie... Keď som bola 7+1tt tak som šla na kontrolu k svojej Dr., a tam srce bilo jak zvon, najkrajší pocit.. Dnes má malý 2r.a 4m...drzim palce

biem22
19. sep 2021

@jaja8_9 5+1 nebilo srdce, 6+1 bilo, podľa mňa šanca je ešte 🙂 držím palce, inak u mňa sa riadili menštruáciou..

karhu
19. sep 2021

ja so bola v tom ze az okolo 8tt..

fleur1111
19. sep 2021

@jaja8_9 myslím, že to bolo 7-8tt 🤔

ayaya
19. sep 2021

@jaja8_9 u mňa tiež 6+0 ešte nebola akcia a všetko je zatiaľ v poriadku, takže šanca že sa ukáže je dosť veľká. Doktorka mi hovorila, že kontrolu na potvrdenie akcie srdiečka robia väčšinou 6+4/6+5.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre