Kedy ste mali prvý tehotenský príznak?

vahcaac
5. júl 2021

Som 4 + 2 tt a okrem jemne citlivých pŕs nemám absolútne žiadne príznaky, iba "pms" ktoré úplne utíchlo. Je to normálne? Čiarky mi neslabnú zatiaľ. Kedy ste mali príznaky vy ?

mamamasama
5. júl 2021

okrem neskutočného smädu žiaden až do pôrodu

margitaf
5. júl 2021

V 36tt som začala mať kyselinu a aby som nezabudla, od 4mesiaca mi zacalo rast brucho

weja07
5. júl 2021

@vahcaac v 7tt mi začali nevoľnosti a únava. Ktoré pretrvávajú. Som v 12tt 🙏❤️ nemusíš mať žiadne príznaky, niektoré sa cítia úplne fit. Držím Ti palce 🙏

petamich
5. júl 2021

nic sa neboj skor ci neskor nieco pride 🙂 minimalne to brusko bude rast - na priznaky je este skoro, jediny taky skorsi co som mala ja bolo, ze ma neskutocne naduvalo a to bola predzvest, ze cele tehotnestvo mam problem s travenim ;) nevolnosti zacali okolo 7tt

mmbudiakova
5. júl 2021

Ahoj. Prvé príznaky som začala mať až približne 3 - 4 týždne od meškajúcej MS. Také tie typické tehotenské príznaky, nevoľnosti a boľavé prsia som začala mať v 7tt. Neskôr sa to len stupňovalo a stále som vracala. Gratulujem k tehu @vahcaac a užívaj si to kým ti nie je nevolno, možno budeš patriť k bezpríznakovým tehulkám a budeš si môcť tehu užívať od začiatku.

kamagma
5. júl 2021

Cca 7tt v oboch

elizabet173
5. júl 2021

@mamamasama
@margitaf šťastné ženy, mala som rozsiahlu komunikáciu s WC misou denne viac krát až do piateho mesiaca

margitaf
5. júl 2021

@elizabet173 ja prvé týždne vôbec nič, ale teraz som v 37tt a už to dosť dobre viem, že som tehu
🤣🤣

1mata
5. júl 2021

@vahcaac unava, bolestive prsia 🙃

makova333
5. júl 2021

Prve dieta: hlad neskutocny, dojedla som a o desat minut som bola tak strasne hladna, ze mi zaludok skrucalo 😀 Druhe dieta: od siesteho tyzdna mi bolo trosku nevolno a ani si nepamätam kedy to preslo, lebo som prve tri mesiace hibernovala 😀

janba
5. júl 2021

Tyzden pred zistenim, ze som tehotna, som sa s prepacenim totalne dogrcala z makovych perkov 😃

kkovacovak
5. júl 2021

@vahcaac len sa teš a buď rada. Lebo potom môžeš aj plakať 😄 Prvé som mala tik v oku, kŕče v nohách, boľavé prsia, smäd. Dlho potom nič a od 9tt extrémne nevoľnosti.

elizabet173
5. júl 2021

@margitaf tak už to dobojuješ, ja som si naopak užívala druhú polovicu, nemala som nejaké veľké brucho, nohy mi neopúchali, bolo mi fajn až do pôrodu. Uži si posledné týždne ticha, nech máš rýchly a ľahký pôrod a kľudné bábätko

deti95060810
5. júl 2021

ako pri ktorom tehu...
Pri treťom tehu žiaden príznak....nevolnosti, prsia, - nič

queen16
5. júl 2021

V 7tt skončili mi v 4mesiaci teraz som v 34tt a nevoľnosti sa vrátili 😬😬😁

hederamonstera
5. júl 2021

@vahcaac asi v 7-8tyzdni mi zacalo byt zle. Dovtedy len unava.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre