Kedy ste mali prvé nevoľnosti?

motylik6920
5. feb 2017

Ahojte baby kedy ste mali prve nevolnosti?

sibalka21
5. feb 2017

@motylik6920 Az niekedy okolo 10-11tt...

evittam
5. feb 2017

@motylik6920 Nikdy.

juhseverzapad
5. feb 2017

Ani raz

alexatami
5. feb 2017

Hned ako som zistila, ze som tehotna v 4 tt

ludkka0407
5. feb 2017

Cca od toho 10teho tt☺ale mna len natahovalo,nic zo mna neslo von😠a cele tehu som mala a aj mam neskutocnu pachut v ustach po kazdom jedle,na mne sa uzivi tovaren na zuvacky😂😂

kitta
5. feb 2017

6tt mi zacalo vsetko smrdiet, vsetko a vsetci mi prekazali 😂 Vracala som len asi 6krat ale zo vsetkeho mi bolo vzdy tazko a na nic som nemala chut. Az do 14 tt cca.

katka553
5. feb 2017

Ja som nemala ziadne nevolnosti..

sense
5. feb 2017

hned ako neprisla mrcha az do 20tt, v podstate to bolo jedno zo znameni ze som v tom , kedze som milovala steaky a zrazu ani citit...

motylik6920
autor
5. feb 2017

@evittam waw to je super..jaj keby to aj mna obislo...
A co ste preto robili ze ste nemali ziadne nevolnosti??

evittam
5. feb 2017
bienennest
6. feb 2017

@motylik6920 Ahoj, ja som trpela pri oboch tehotenstvach tazkymi nevolnostami od 6. tyzdna do ukonceneho 6. mesiaca. Vracat som musela niekolkokrat denne, nakoniec som skoncila na infuziach. Zial, moderna medicina nepozna vynimocne vela moznosti ako proti tymto nevolnostiam zakrocit. Ak nimi trpis skus to brat optimisticky, statisticky sa u zien trpiacich nevolnostami malokedy vyskytuje potrat v prvom trimestri. Je to sice slaba utecha, ale lepsie ako nic 🙂.

bobulkaaa
6. feb 2017

Ked som zistila že som tehotna,bolo to tyzden potom ako mi meskala menštruacia 🙂 Vôbec som nezvracala ale bolo mi strašne zle na žaludku cele dni.Nemohla som nič zjesť, všetko sa mi hnusilo 🙂 teraz začinam 4 mesiac a je to uz asi 2 tyždne lepšie. Už normálne jem ale niekedy hlavne večer a ráno stále cítim nevoľnosť 🙂

pavucik28
9. feb 2017

Mne je zle asi tak od 3tt, zo začiatku celý deň, teraz po mesiaci a pol dopoludnia ako tak fungujem ,ale popoludní to už prichádza, zle, ťažko na žalúdku, pachuť v ústach, únava atď. Pijem zázvorový čaj, no akosi nepomáha. Zrejme to musí pominúť samo . Dúfam, že to nebude dlho trvať.

jakales
9. feb 2017

Ja 9 -12tt hlavne z vody mi bolo zle tak som ficala na meloniku 😀

22sisa
4. mar 2017

Ahojte baby..Mozem vas poprosit o radunarastli ? Som na zaciatku tehotenstva4+2.prsia sa mi nafukli este tyzden pred ocakavanoj mrchou a inak nemam absolutne ziadne príznaky. Aj tie prsia akoby mi povolili su trosku zilkate ale inak nic. Moze byt ze sa prestalo vyvijat?Dakujem za kazdu odpoved.

mimi27712
4. mar 2017

@22sisa určite nie, nemusíš sa báť, ja som prvé týždne vôbec necítila ze som tehu, uz si bola u doktora?

ivec16
4. mar 2017

od 6 tt mi bolo nevolno
ale nevracala som ani raz ;) smrdela mi chladnicka, bolo mi treba casto jest, nesmela som
ostat hladna lebo potom mi ostalo zle

domisteve
4. mar 2017

Otehotnela som 20.9. , grcat som zacala 20.10. a skoncila som 20.2. 😂 a robit sa proti tomu neda ale ze absolutne NIC, ziadne overene rady starej matere.... bud si jedna z tych stastnych co ani nevedia, ze su tehotne alebo si to odtrpis nad wc misou 🙂

sunny8
4. mar 2017

Z 5tt ( co este nebolo vidno nic len pripravenu maternicu bud na ms alebo na tehu) ale vedela som xe som v tom s v 6tt som to mala oficialne potvrdene a zle mi bolo zhruba do 3 mesiaca len chvilocku v podstate ale vkuse den noc ma pobolievalo v krizoch aj v podbrusku ako na ms

jance333
4. mar 2017

mne bolo zle asi od 7-8tt. jedla som malinké porcie 5x denne, ľahké jedlá, nič chuťovo extra výrazné ani ťažké. bývalo mi zle ráno a potom poobede až kým som nešla spať. najviac zle mi bolo, keď som bola hladná, takže som mala stále poruke grahamové grissiny (tie hrubé talianske tyčinky) alebo kukuričné placky na obrázku nižšie (ráno hneď ako som vstala som zjedla polovicu placky a žalúdok sa ukľudnil, mohla som bez problémov zjesť raňajky). hlavne nalačno žiadne ovocie ani zeleninu, to mi bolo ešte horšie, hrianky s maslom alebo spomínané sucharovinky, na tom som prežila asi do 13tt (nezvracala som často, ale týmto spôsobom som aspoň nepribrala zbytočne veľa na začiatku :D :D teraz som v 22tt a pribrala som všeho-všudy 2kg doteraz)

ankare
4. mar 2017

Asi mesiac po pocati. A odvtedy mi bolo zle každý deň až do 4.mesiaca. často ma natahovalo, aj som často zvracala. Zvracala som po prebudeni, cestou do roboty ma naťahobalo, v robote som pregrcla, aj cestou z prace som si veľakrát musela cupnut ku kriku a nadrapovalo ma. Myslím, že výrazne nepomôže nič, treba to prečkať. Držím palce!

22sisa
4. mar 2017

Dakujem pekne za odpovede🙂 u lekara som este nebola. S manzelom zijeme v anglicku a tu sa prvy scan robi az 12tt. Do toho casu len prva konzultacia s porodnou asistentkou. Posle ma na krvne testy...oboznami ma ze pokial nastane krvacanie do12tt tums tym nic nerobia ziedne udrazivanie tehotenstva ako u nas:(

lilu7
4. mar 2017

Pri 1 neboli vobec ziadne pri 2 od 10tyz cca

susannamk
7. mar 2017

Ahoj, no ja som nevoľnosti nemala vôbec, neviem, ako je to možné, ale som jedna z tých šťastných žien. 😅 A prešla som tehotenstvom celkom klasicky, veľa ovocia, zeleniny, veľa pobytu na čerstvom vzduchu. Jediné, čo som také iné robila ako pred tehotenstvom, bolo užívanie Jodisu, čo je vlastne ale iba výživový doplnok, takže som si dopomáhala prírodou, ale nič iné som nerobila. Mala som info od gynekológa, že jód je veľmi dôležitý pre vývoj dieťatka, aj pre to, čo z neho v dospelosti vyrastie, takže mi bolo jasné, že bude celkom stačiť, keď si budem dopĺňať ten. Ale nemaj z toho hlavu v smútku, aj keby ti bolo zle počas celého tehotenstva, tak ten malý ružový batôžtek potom za to bude stáť. 🙂

blackcat8885
7. mar 2017

Prvu a poslednu nevolnost som mala v case ked mala byt mrcha a to som este netusila,ze som tehotna

bienennest
7. mar 2017

Ahojte, uz som pisala, ze som pri predchadzajucich tehotenstvach trpela tazkymi nevolnostami a vracanim. Teraz som sa tomu takisto nevyhla..dokonca mi zacali neustale nevolnosti uz pred vynechanim menstruacie, teda neporovnatelne skor ako pri chlapcoch.

Moj lekar, ktory je velmi skuseny gynekolog sa ma pri poslednom termine opytal, ci este nechcem vyskusat jeden liek, ktory sa volakedy bezne na nevolnosti bral, da sa ale teraz kupit uz len v zahranici. Samozrejme, ze topiaci sa chyta kazdej slamky ☺ takze som vyskusala a po prvykrat zvladam prezit den. Moje nevolnosti su len minimalne aj vracanie sa neporovnatelne zlepsilo.

Ten liek sa vola Agyrax a objednala som ho z belgickej lekarni. Nechcem robit ziadnu reklamu ale mozno to niektorej z vas pomoze tak ako to pomohlo mne. Skoda,ze som o tom lieku nevedela uz pri predchadzajucich tehotenstvach 😕.. mozno by som sa vyhla mojim pobytom v nemocnici na infuzkach

renimac
7. mar 2017

No, prvý krát som zvracala v 6tt, od 8tt do 16tt každý deň, potom striedavo a teraz zas skoro každý deň. Najneskôr v deň pôrodu to skončí 😁😂.

luga_luga
7. mar 2017

v 6tt zacali a skoncili dnom porodu

petulda333
7. mar 2017

Ja od 8-33tt kazdy den,kazdu noc,kazdych 15!!!minut. 2x som skoncila v nemocnici. Az mam strach z dalsieho tehu,popri dietati si to neviem predstavit,lebo prve tehu som prelezala v krcoch na gauci a s vedrom v ruke

annesa
8. mar 2017

ahojte Baby vie mi niekto poradit?od zaciatku tehotenstva je mi velmi zle vsetko co vypijem a zjem dam zo seba von som tak slaba a zufala...poradte co ste mohli jest a nenapinalo vas dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre