Ahojte baby ja si nepamätám jak to bolo pri prvom to sú 3r dozadu...ale kedy ste šli k dr kedy vás objednal ? Ja som teraz volala a sa mi zdá že má nejak skoro objednal 😀kedy už bude dr vidieť počuť srdiečko ? Mešká mi aktuálne tyzden a dal mi termín o týždeň
Ja baby rozmýšľam že skúsim sestričke zavolať či má nemôže predobjednať tak aby videl dr aj 💙 lebo na také stresy sa necítim že nič neuvidí len mi vezme krv
@petamich suhlas. Lekar vie co robi. Pacient by si taketo veci urcovat nemal... Ani mechanikovi ani stavbarovi nehovorime ako si ma robit svoju robotu. Autorka ak veris svojmu Dr, respektuj jeho postup. Ak mu neveris, zmen ho.
A nezhadzuj sestricky len preto, ze vyzeraju mlado. Prepac ale aj keby tam robila len pol roka, s vysokou pravdepodobnostou vie viac nez Ty.
Drzim palce nech vsetko dobre dopadne.
Mna zakazdym objednali hned na krv aj sono
@1mimka18 Koncom 7tt som bola a videla všetko
@1mimka18 ake prosím ťa stresy. Však keď tam prídeš budeš už minimálne 6-7tt čiže bude vidieť ci náhodou není mimomaternicove ak sa potvrdí ze je plod v maternici tak už tam bude zltkovy a gestacny vak a o 2tt kontrola ak by nebola ešte akcia srdiečka.. mna tiež objednal v 5tt ešte len ale bola som chorá tak som išla v 6tt(5+3) a bol gestacny a zltkovy vak, o týždeň na pohotovosti aj srdiečko a to som bola po 2 potratoch a nestresovala vôbec
@mimuska328 tak asi kazda stresuje pri niečom inom a a i zďaleka nebudem 6-7tt skôr 5-6tt
Ofiko som mala byt okolo 6tt, bola som uz vsak 8tt
Ked tak pockaj Este dva tyzdne a volaj o termin az potom. Do 12tt to ma cas vsetko
@1mimka18 ja ti napíšem vlastnú skúsenosť... prvú mi potvrdili už v 5-6tt (praskla mi cievka a kvacala som, nic vážne to ale nebolo, všetko ok), pri druhej som som bola v 7tt (samozrejme nedockava) a videl len prazdny vak... nechápala som a celé 2 tt do kontroly som bola ako na ihlach, najhoršie obdobie môjho života ti poviem... (ja som na krv nechodila, ako tu niektoré opisujú, naco aj "skumat" ci hgc rastie, klesá... podstatne je, aby bola akcia plodu), cize za mna jednoznacne, pokial ti nič nie je, počkať aspoň do toho 8tt. Niektorí lekári ta ani skôr neobjednaju presne pre toto, lebo potom ženy len stresuju. Drzim palce ✊🍀😉
Mňa dr chcel vidieť už na 3 deň meškania skrz MA predtým...a už sme mali 3mm vacok ...takže sa potvrdilo aspoň vnutromaternicove tehitenstvo a srdiecko bolo 6+1
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak to srdiecko este vidiet nebude, ale mozno Ti chce brat krv.