🙂
na zaciatku 20. tt, a to som uz mala strach, ze sa toho nedockam 😀 . A teraz drobulka tolko vystraja, ze az ..... 😉
asi tak okolo 20 tt, najskôr len také tlaky a potom už začali riadne kopance 🙂
tak prve: 18.tt
druhe : 18.tt
tretie : 16.tt
a teraz kedze mam placentu na prednej stene tak az v 20.tt ....ak je placenta na prednej stene pohyby sice su ale citit ich az neskor 😉
V 17.tt som prisla na to,ze to je moja mala 🙂
prve - 15tt
druhe - 14tt
prvé v 20 tt a druhé 18tt
podľa lekárov prvé v 18 týždni-podľa mňa v 20 týždni
a druhé v 18 týždni (aj podľa lekárov aj mňa 🙂 )
..pri oboch tehotenstvach to bolo v 17 tt..najprv male gúlance a potom kopance 🙂
Pri prvom v 18tt, pri druhom v 16tt - ale naše babky mi nechceli veriť, že vraj to ešte nemôžem 😠 a tu čítam, že to vôbec také výnimočné nie je 😀 😀 😀 Obidva razy to bolo také ševelenie pod bruškom.
Prve naznaky v 16tt a v 17tt uz som si bola ista, ze je to babo.
v 19 t.t. 😵
prve 20 tt
druhe 17 - 18 tt
17-18tt
v 16tt a pociťovala som to ako také jemné naražajúce bublinky 🙂
v 18tt take motyliky, bublinky, v 20tt uz kopanecky:DD
pri prvom synovi v 22tt pri druhej dcérke už v 19tt..zozačiatku som si nebola istá, sú to iba také ako keby pohyby čriev, bublinky...až o 2tt neskôr je si človek uplne istý 😉 a zozačiatku som to pozorovala vždy večer, keď som v klude ležala na gauči a vnímala poriadne samu seba
ja som v 19tt a este nic..:(
asi v 18tt, velmi jemne
koncom slabe naznaky 17tt ale v 18tt som si tym uz bola ista 🙂
uplne zretelne v 20 tt a je to tretie dietatko, tie skorsie pohyby - by som ruku do ohna nedala ci to boli pohyby alebo creva
Ja som maleho lapajka citila v 17.tyzdni a nedalo sa to s nicim pomylit, bolo to uzasne 😉 Potom sa to len stupnovalo a teraz som okopavajuci panak, take supy mi niekedy dava. 😉
koniec 19 týždňa pri oboch 😵
pri tomto 2 tehotenstve v 16tt, pri prvom okolo 18tt, ale to som si nebola ista ci to e to za co to povazujem 😀
pri oboch tehotenstvach v 16 tyzdni. 🙂
20tt to uz bolo poriadne.dovtedy som to nevedela definovat,no v 20tt to uz pohyby jednoznacne bolo 😉
prvu v 20tt , druheho v 18tt a poslednu uz v 13tt ako chvenie motylov
koncom 16 tt
okolo 17 tt
16tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
20 tt.