Kedy som otehotnela?

9. jún 2022

Pekný deň. Asi blbá otázka len možno niekto vie poradiť 😅 Podľa kalendára mám dostať menštruáciu presne o 7 dní,ovuláciu som mala mať na 17DC. No okolo 10DC som mala ťahavý priehladný hlien a včera mi vyšla slabá čiarka na teste. No ak vtedy bola ovulácia tak včera som bola 13dpo. To by som už mala mať kolajnice, nie? Tak teda pýtam sa (len tak do vzduchu😄) kedy som asi otehotnela?

anjelicek26
9. jún 2022

Uhniezdenie vajicka je u niektorych zien na siesty den a u inych na desiaty (podla polohy, tvaru maternice, vajcovodov) den po ovulacii... navyse spermie si pockaju... takze ovulacia neskor, oplodnenie neskor, uhniezdenie neskor a uz sa ti moze stat, ze mas ducha aj v den meskajucej menstruacie... proste cele posunute...naopak niektore zeny - skorsia ovulacia, skore uhniezdenie a ciarocka na teste uz 9dpo... dolezite je, ze si tehu ♥

hruska91
9. jún 2022

Veď Keď si mala sex 🤷🏻‍♀️

julinka65
9. jún 2022

nie je to jedno? :D

veronika946
9. jún 2022

@julinka65 niekedy aj nie 🙊🤣

bessdonna
11. jún 2022

@anjelicek26 prosim ta a moze byt aj skora ovulacia a uhniezdenie na desiaty den a preto na uzv zodpoveda tt podla menzesu?neviem ci sa pytam zrozumitelne,cize ovu 10.dc,cykly presne 25 dnove a velkost na uzv zodpoveda velkosti podla ms?moze to byt sposobene tym neskorym uhniezdenim?ja som si myslela,ze ak je ovu 10dc a nie 14 tak bude trochu vacsie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre