Ahojte kocky
Som tehotna ale podla dr.sa to neubera dobrou cestou. Najskor bol len prazdy vacok po tyzdni len o trosku podrastol ale zevraj tam bola uz nejaka struktura ako zltkovy a tercik. Ale podla dr. to pomaly rastie a malicky na tyzden kt by mal byt. okolo 8mm Sice som vysvetlovala ze mam pocit ze som otehotnela pravdepodobne tesne pred mnz lebo mam zaznacene vsetko. Beriem progesteron -vkladam. Mam cakat este par dni a potom rozhodne ze co dalej. 😩len ma zaujima ak ste si presli niecim podobnym asi ako dlho trva kym sa dostavi krvacanie po vysadeni progesteronu? Ja som nemala vobec ziadne spineneni nasadila preventivne lebo uz 2 mikro potraty behom polroka 😔vdaka za vase skusenosti dobre aj zle ❤️
@kessy25 posledny mnz som mala 12.4 cize 7 plus nieco ale uz pri prvom utz co bolo 22.5 povedala ze to vypada na 5+0 ale ze to malicko podrastlo proste zw to malo byt vacsie po tej kontrole
Ja som bola vcera a podla ms som 6+1 a malo too 4 mm a aj srdiecko uz tiez uzivam progesten.. Mala si uz aj srdiecko?
@kessy25 nie praveze nie a uz to ma 8,7mm myslim tak to mas jasne skor u mna je to take neiste ale sak uz nech je ako ma byt ale proste od septembra a 3x 2xbiochemicke a teraz som si uz bola ista ze to vyjde 😔
@kessy25 lenze co plod 4mm ? ja mam gestacny iba 8,nieco plod este nebolo vidiet iba tercik zevraj noo
Ano ano plod ma 4mm gestacny ani nepovedala kolko ma.. Ked som bola prvy krat 4+1 tak tam nebolo nic..
@kessy25 tak to je super drzim palce 🍀💗💙
Uvidis aj u teba to bude na dalsej kontrole v poriadku 😊🙏 drzim palce.. Kedy mas kontrolu
@kessy25 v piatok zase uz 3x po sebe
V utorok som vysadila, v piatok potratila. U nás to bol missed abort v 9tt. Nemusela som na kyret, bolo to po umelom takže som tiež vedela všetko presne, bol tam len náznak zltkoveho vaku, inak len prázdny gestacny, bez akcie
@e1i tak to islo celkom rychlo. Tiez dufam ze to pojde rychlo a ze nebudem musiet ist na cistenie. Tak vam prajem vela stastia do budcna 🍀snad sa podari cim skor a aby to malo stastny koniec 💗
@e1i a velkostne tiez pomaly rastol ?
Máme už 8 mesačnú dcérku, o 3 mesiace potom to vyšlo.
Hcg mi rástlo ale plytko/pomaly a v 7+nieco našli len prázdny vak tak vysadiť lieky a čakať.
@e1i super 🥰noo sak uvidim len to cakanie je hrozne..zvlast v takejto situacii
Ja som bola takto, na začiatku všetci vraveli, že je to zlé, každé dva dni som chodila do nemocnice na sledovanie a srdiečko sa nám ukázalo až v 9tt. Iná doktorka mi povedala, že som len neskôr otehotnela. A teraz už 19tt a už aj kope.
@esquilla jemine to je uzastne ! kiez by to tak bolo aj u nas 🙏🏼
No, mne povedala tiež, že sa jej to tam nezdá, o týždeň kontrola, a v ten deň po kontrole pomaly špinenie, krvácanie a o 3 dni celý plodovy obal s bábom..... Ale je to u každého iné, drž sa toho čo povie dr😊 prajem ti všetko dobré a aby smútok sa nezdrzal v tvojej duši moc dlho
@amy4567 dakujem krasne 💗
Ahoj no ako si dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A v kolkom tyzdni by si mala byt?