Kedy najskôr vám tehu test potvrdil tehotenstvo?

5. júl 2021
viktoria1425
5. júl 2021

Deň pred ms

kkovacovak
5. júl 2021

40. deň cyklu

123369
5. júl 2021

Deň po ms

julia2018
5. júl 2021

V deň očakávanej menštruácie, skôr nemá vyznam si robiť a sledovať “duchov” a potom sa trápiť. Optimálne je počkať kým ms mešká aspoň týždeň-dva

meredith83
5. júl 2021

Mne 8 dni po ovulacii, som si merala bazalnu teplotu a mala som pozitivne ovulacne testy..

kajkag
5. júl 2021

Mne už 4 dni pred MS ukázalo 2 slabú ciarku😉😉

anjelicek26
5. júl 2021

Test ma zmysel robit na 12.den po ovulacii... ano su zeny, ktore maju pozitivny test skor, ale tie si casto mylia ovulaciu a priznaky k nej (vzdy sa pousmejem nad tehotenskym testom na 7-8den po ovu)... ak nechces vyvolavat duchov, hadat, otacat test do svetla a preklapat do negativu, tak pockaj... kazde piate tehotenstvo konci ako biochemicke, teda je tam jemna ciarka na teste a menstruacia prijde, ja by som take nieco ani nechcela vediet...

petamich
5. júl 2021

6 dni pred ocakavanou MS - testovala som skor kvoli nasadeniu injekcii na riedenie krvi, kazdopadne mala som posunutu ovulaciu na skor, inak by tak pekne neukazal 🙂 pred tym som testovala po tyzdni meskania

angel993
5. júl 2021

@anjelicek26 mne ukázal na 10 DPO pri oboch. Ale zas ja som testovala skoro kvôli liekom ktoré musím brať v tehotenstve.

zuzanockamt
5. júl 2021

@anjelicek26 pri prvom na 10 DPO a pri druhom na 8-9 DPO...merala som BT, takže som išla na istotu, nič som si nemala šancu mýliť

anjelicek26
5. júl 2021

@zuzanockamt Tak 9dpo a 7dpo je proste rozdiel... aj pri uhniezdeni na siesty den (co je zriedkave, len 5%)... je test pozitivny na ten 8,5-9ty den slabucka ciarka na velmi senzibilnom teste... proste clovek tu prirodu neoblbne, bazalka skoci aj den neskor hore, to iste ovu test vie ukazat a ovu uz prebieha...ludske telo je nevyspytatelne...nejdem sa dohadovat, co kto kedy testoval...len odporucam dat tomu cas a nehladat duchov, ak clovek nemusi (neberie lieky), je lepsie vidiet kolajnice...

zuzanockamt
5. júl 2021

@anjelicek26 ja za tie dlhé roky už ten cyklus poznám, tak som vedela, že testovať môžem aj veľmi skoro

nonkanonka
6. júl 2021

2 dni pred ms a teda bola to už pekná slabšia čiarka, žiaden duch. Ale mala som v pláne testovať až po 3-4 dňovom meškaní, len som proste cítila že je niečo inak 😄

luluska1234
6. júl 2021

4 dni pred MS slabá čiarka 🙂

balkica
6. júl 2021

Pri prvom ani po troch tyzdnoch meskania. pri druhom dva dni meskania 🙂

kitty123321
6. júl 2021

Mne až 5 deň po meškaní menštruácie 🙂

queen_el
6. júl 2021

10 dpo

azurova99
6. júl 2021

3 den meškania

autor
6. júl 2021

@kajkag pri prvom tehu aj mne 🙂 o 2 mesiace som potratila a teraz sa snažíme opäť. Dnes mám znovu 4 dni do MS a čiarka nikde 🙏🏼 Je priskoro ale pri prvom tehu som mala o takomto čase výrazné druhé čiarisko. Dúfam že MS nepríde

fok
11. júl 2021

Ahoj ja som mala 10dpo cca. 🙂 Tak ozaj ozaj veľmi pozitívny bol deň po meškaní ms 🙂

autor
12. júl 2021

@fok mne momentálne 2.deň mešká ms. Test som si dnes robila a stále je negatívny.. čiaročku vôbec nevidno 🙂 čakám ďalej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre