40. deň cyklu
Deň po ms
V deň očakávanej menštruácie, skôr nemá vyznam si robiť a sledovať “duchov” a potom sa trápiť. Optimálne je počkať kým ms mešká aspoň týždeň-dva
Mne 8 dni po ovulacii, som si merala bazalnu teplotu a mala som pozitivne ovulacne testy..
Mne už 4 dni pred MS ukázalo 2 slabú ciarku😉😉
Test ma zmysel robit na 12.den po ovulacii... ano su zeny, ktore maju pozitivny test skor, ale tie si casto mylia ovulaciu a priznaky k nej (vzdy sa pousmejem nad tehotenskym testom na 7-8den po ovu)... ak nechces vyvolavat duchov, hadat, otacat test do svetla a preklapat do negativu, tak pockaj... kazde piate tehotenstvo konci ako biochemicke, teda je tam jemna ciarka na teste a menstruacia prijde, ja by som take nieco ani nechcela vediet...
6 dni pred ocakavanou MS - testovala som skor kvoli nasadeniu injekcii na riedenie krvi, kazdopadne mala som posunutu ovulaciu na skor, inak by tak pekne neukazal 🙂 pred tym som testovala po tyzdni meskania
@anjelicek26 mne ukázal na 10 DPO pri oboch. Ale zas ja som testovala skoro kvôli liekom ktoré musím brať v tehotenstve.
@anjelicek26 pri prvom na 10 DPO a pri druhom na 8-9 DPO...merala som BT, takže som išla na istotu, nič som si nemala šancu mýliť
@zuzanockamt Tak 9dpo a 7dpo je proste rozdiel... aj pri uhniezdeni na siesty den (co je zriedkave, len 5%)... je test pozitivny na ten 8,5-9ty den slabucka ciarka na velmi senzibilnom teste... proste clovek tu prirodu neoblbne, bazalka skoci aj den neskor hore, to iste ovu test vie ukazat a ovu uz prebieha...ludske telo je nevyspytatelne...nejdem sa dohadovat, co kto kedy testoval...len odporucam dat tomu cas a nehladat duchov, ak clovek nemusi (neberie lieky), je lepsie vidiet kolajnice...
@anjelicek26 ja za tie dlhé roky už ten cyklus poznám, tak som vedela, že testovať môžem aj veľmi skoro
2 dni pred ms a teda bola to už pekná slabšia čiarka, žiaden duch. Ale mala som v pláne testovať až po 3-4 dňovom meškaní, len som proste cítila že je niečo inak 😄
4 dni pred MS slabá čiarka 🙂
Pri prvom ani po troch tyzdnoch meskania. pri druhom dva dni meskania 🙂
Mne až 5 deň po meškaní menštruácie 🙂
10 dpo
3 den meškania
@kajkag pri prvom tehu aj mne 🙂 o 2 mesiace som potratila a teraz sa snažíme opäť. Dnes mám znovu 4 dni do MS a čiarka nikde 🙏🏼 Je priskoro ale pri prvom tehu som mala o takomto čase výrazné druhé čiarisko. Dúfam že MS nepríde
Ahoj ja som mala 10dpo cca. 🙂 Tak ozaj ozaj veľmi pozitívny bol deň po meškaní ms 🙂
@fok mne momentálne 2.deň mešká ms. Test som si dnes robila a stále je negatívny.. čiaročku vôbec nevidno 🙂 čakám ďalej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Deň pred ms