Ahojte baby,vcera som zistila ,ze som tehotna 🥰 clearblu mi vysiel 1-2 tyzdne,mozem byt tak tyzden pd oplodnenia…ale tehotenska kalkulacka mi vravi ze som v 5 tyzdni,ona to pocita podla poslednej ms…kedy sa man objednat k doktorovi? Viem ze okolo 8 tyzdna az,ale ten 8my tyzden mam odkedy pocitat? 🤷🏻♀️
Zavolala by som k doktorovi a nadiktovala 1.den poslednej ms a oni si ta objednaju.🤷🏻♀️
@patrixxx23 u mna 5+3 bolo aj srdiecko vidno,keby nespinim tak skoro nejdem..aspon 6-7tyzden by som sla..ked sestricle povies kedy bola posledna ms tak ona ti da termin 🙂
@petronellla87
@greta2017
@macko1007 dakujem 🙂 hej,spravim tak,zavolam dnes a opytam sa
Vždy, sa týždeň tehotenstva počíta od prvého dňa poslednej MS.
Aj sestrička na gynde sa bude pýtať na poslednú menštruáciu a podľa toho ta objedna.
@jaskolka aha,uz chapem,len ten digi ma pomietol,ked tam bolo napisane 1-2 tyzdne…
@patrixxx23 digitálny test ukazuje týždne od oplodnenia, nie od poslednej MS. A tak ako píšu vyššie, tehotenstvo sa počíta od 1.dňa ms, potom sa termín neskôr upraví podľa prvotrimestralneho ultrazvuku.
@marlen16 dakujem za vysvetlenie
@patrixxx23 ahoj, teiz som prednedávnom zistila ze som tehu, volala som Dr a sestrička povedala ze stačí až v 8.tt, ze tak sa chodí, ale objednala ma skor.
@jaskolka prepáčte môžem sa spýtať som tehotná a poslednú menštruáciu som mala 14.9. A tehotenstvo som zistila včera Môže byť ze budem 5 6 týždni? Či 🥺🥺🥺😓
@adrianadukayova áno, cca 5 tyzden to vychádza
@jaskolka ďakujem za odpoveď 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@patrixxx23 mne vravela sestricka u gyndosa ze az bude meskat menstruacia dva tyzdne aby bolo daco vidno na sone🙂