Kedy mohla byť ovulácia?

sunny_g
5. júl 2020

Ahojte, prosím mám otázočku, kedy cca mohla prebehnúť ovulácia, keď som mala MS 11.-15.6. a už 2.7. som mala + Digi test 1-2 a pár dní pred začali silnieť čiarky (posledný test je 3.7.)? Je možné, že bola hneď po MS?

Ďakujem krásne

clori
5. júl 2020

pokojne si mohla mat ovu hned po skonceni MS (ja som uz parkrat mala ovu 6-8DC), podla prveho testu si mohla byt tak 7-8DPO. odrataj si teda tych 7-8 dni od 30.6. a vtedy mohla byt ovu.

sunny_g
autor
5. júl 2020

@clori ďakujem 🙂

leyla9
5. júl 2020

@sunny_g ahoj koľko dňový cyklus mas

leyla9
5. júl 2020

@clori viem ze je možné mat aj ovu počas posledného dna ms koľko dňový cyklus ale pritom musí zena mat?

mariadna
6. júl 2020

Ahoj Sunny. Áno. Je možné, že ovulácia prebehla v prvých dňoch po skončení MS. Ale tiež treba brať do úvahy, že mužské spermie prežijú 3-5 dní a niekedy aj dlhšie v tele ženy. A čakajú pri vaječníkoch na uvoľnenie vajíčka... Každopádne blahoželám k tehotenstvu! 😊😊😊 A oplodnené vajíčko keď sa uhniezdi v maternici (do 7 dní od oplodnenia) tak okamžite vysiela signál na uvoľňovanie hormónu hcg. Ak ste mali styk s partnerom napríklad 18.6., ovulácia nastala napríklad 22.6., (áno, spermie dovtedy čakali), oplodnené vajíčko putovalo do maternice napríklad 7 dní, uhniezdilo sa, to tiež trvá nejaký čas... Takže pozitívny test 1.júla je úplne v poriadku. Ešte raz blahoželám! Prajem všetko dobré!

sunny_g
autor
6. júl 2020

@leyla9 26 dňový, teda mi to vychádza na 20teho aj podľa krčkového hlienu a citlivých prsníkov

sunny_g
autor
6. júl 2020

@mariadna Ďakujeme

tatiana1329
6. júl 2020

Mohla si mat aj hned po MS... Ja som s obomi detmi otehotnela 2-3 dni po MS... 🙂

mariadna
6. júl 2020

@sunny_g Výborne! Takže k ovulácii došlo u Vás na 10.-11.ty deň. 😊😉😚 Pri 26.dňovom cykle je to tak ako má byť...🙂

leyla9
6. júl 2020

@sunny_g ja mam 27-28 cyklus ovu mi niekdy vychádza na 13-14DC ale jedného dna sme mali sex posledný den ms a potom az 13DC a boli // ale to babo som potratila :(

sunny_g
autor
6. júl 2020

Super, už sa v tom vyznám 😁 ďakujem

lia6635
8. júl 2020

neviem ci ti to pomoze ale taky ako mas ty 2.7. som mala 12 dni po sexe. na druhy den rano som robila digintalny a ukazal 1-2 tyzdne 🙂

sunny_g
autor
14. júl 2020

@lia6635 tak to presne sedí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre