Ahojte kedy môžem ísť ku gynekológovi? Som v 5 tyzdni
Môžem zajtra už?
Nemusí vidieť srdiečko a zbytočne budeš stresovať, zavolaj a povedz dátum poslednej menštruácie, sestrička ta objedná
@michaelabuzova ak nemas problemy,zbytocne ides skoro.
Pri vsetkych troch tehotenstvach som bola v 8/9tt, ked som sa sla 1x ukazat. Pekne uz bolo vsetko vidiet, ci ide o prosperujuce tehotenstvo. Nevidim vyznam chodit tam hned ako test ukaze //.
@michaelabuzova mne vravela sestricka ze ked dva tyzdne meska menstruacia... Ja som bola v nejakom 7-8tt a uz bilo aj ❤️
zajtra? ešte počkaj 2-3 týždne
Pokiaľ nie sú ťažkosti, špinenie, krvácanie tak až najskôr o 2 týždne, najlepšie až o 3. Mohla byť posunutá ovu, oplodnenie mohlo nastať neskôr. Napr ja som otehotnela až 7 dní po ovu.
@petruska173 7 dni po ovulacii si nemohla otehotniet 🙂 jedine, ze si ovulaciu mala posunutu. ;)
@veronikaszabova mám to od gynekológa v lekárskej správe 😀 darmo som ho presviedčala že to nejni možné dokonca ani styk som v Tom čase nemala. A že aj to sa stáva.
Mna objednaval vzdy na 7+1 a uz bolo vidiet aj srdiecko, hoci pri druhom dietatku asi som otehotnela o par dni neskor, najprv mi povedal, ze je tam len prazdny vak a ked silnejsie pritlacil, zrazu to tam nabehlo... cize zbytocne skoro by si sla, pokial nespinis, nekrvacas... kludne este vyckaj
Počkala by som do 8. tt
@michaelabuzova ahoj ☺️ ja som trafila kontrolu u gyn, bola som 5+0... bolo vidieť len gestačny a žltkovy vak... objednal ma na 31.1 a to budem 8+1.... ten maly čierny fliačik na usg sice potešil, ale radšej by som videla až bejby aj so srdiečkom ☺️ to čakanie teraz je na zabitie
A chceš ísť na rizikovú PN? Lebo... Môže ti zobrať krv na hcg, bude vidieť hodnotu a to potvrdí tehotenstvo a teda je možná PN ... Ale ak chceš vidieť bábätko a srdiečko, tak by viac videl hádam až tak o dva týždne... 🙂
@michaelabuzova ja som zistila v 4tt+4, že som tehotná. Na druhý deň som bola u gynekológa. Videl len gestačný vak. Plod ešte nie. Ďalšiu kontrolu som mala 9tt+5 a vtedy už videl aj srdiečko. 🙂
@michaelabuzova ja som bola v 4 týždni + 2 dni a už bolo vidno vačok malinký. Hneď dr. Potvrdila tehotenstvo. Takže podľa mňa už môžeš ísť.
@michaelabuzova mne vzdy potvrdili tehu az ked bola akcia srdca a to bolo najskor 6+0. predtym je to fakt zbytocne, aby gestacny vak pozerali, v ktorom nic nevidno.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozes, ale ci nieco uz uvidi, je otazne. Ja by som pockala aspon tyzden este.