Kedy je najlepšie ísť po pozitívnom teste ku gynekológovi?

martina1998271
17. okt 2019

ahojte, robila som si 2x test clearblue rano a vecer, vysiel pozitivny, ukazalo mi 2-3tyzden tehotenstva. Kedy je najlepsie ist ku gynekologovi hned alebo mam pockat. dakujem pekne za. odpovede 🙂

nikusiak9
17. okt 2019

@martina1998271 2tyzdne minimalne pockat.

deti95060810
17. okt 2019

o dva mesiace...stačí....

bobula46
17. okt 2019

@martina1998271 môžeš zavolať lekárovi už teraz , povedz mu že máš pozitívny tehotenský test a on ti dá termín na kedy potrebuje. Niekedy lekár objedná už okolo 7 týždňa, ale každý to má inak.
A samozrejme GRATULUJEM 😊

mima1
17. okt 2019

Zavolaj si a daju ti termin. Nasa napr uz obj od 8tt a povie ze keby sa hoc co nezdalo krvacanie atd mas prist hned. Ale zbytocne chodit podla mna skor ako 6 ci7tyzden aj ked sa tazko caka

nikpa
17. okt 2019

@martina1998271 určite nečakaj 2 mesiace ako ti tu niekto radí 🙄 nie sme v dobe kamennej. Objednaj sa a choď, aj to chvíľu potrvá kým dostaneš termín.

vinejka6
17. okt 2019

Zavolaj a objednaj sa, ale ja radím neísť skôr ako v 8tt.
Môžno ťa ani skôr neobjednajú, ale ak áno, radím počkať a nech ťa predsa len objednajú, keď budeš v 8tt,no nech "nezerem" v 7tt.
Stáva sa, že v 6 niekedy aj v 7tt nevidno plod ani srdiečko a potom ženy stresuju zbytočne a škodia sebe aj bábätku.

kikaaa444
17. okt 2019

Ja som bola skoro v 8 tt až lebo som tam už isla na istotu bud alebo . Keby ideš skôr tak nemusí ešte nič vidieť a do ďalšej kontroly čakať a stresovať čo z toho bude tiež nie je dobre viem o čom hovorím . Najlepšie je ísť najskôr 7tt kedy už určite musí niečo vidieť tak aspoň hneď budeš vedieť na čom si .

donca222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
donca222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
donca222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
donca222
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ludmilka2407
19. okt 2019

Zavolaj a povedz kedy si mala poslednu ms nech ta objednaju. Pri prvom synovi som bola v 6tt,to bolo este skoro. Teraz 7tt a bilo uz aj srdiecko.

hrybik
19. okt 2019

Ahojte potrebujem radu baby bola som u ginekologa mešká mi menzes uz 60dni hovori ze som zdravá aj vajecniky aj maternica ale menzes nikde dosť ma to trapi co robyt my tuzime po bäbatku ale takto???

simusiatko83
21. okt 2019

Okolo 8tt sa objednáva na potvrdenie tehotnosti... Takže si zavolaj povedz ze podla PM si cca 5 TT a sestrička ta objedná o 2-3tt....kde lekár potvrdí tehotnosť a vylúči prípadne mimomaternicove tehu alebo hormonálnu cystu... A potom ta objedná cca okolo 11-12tt kedy sa robia prvé odbery a prvé screeningove sono

simusiatko83
21. okt 2019

@hrybik čím viac túžite po bábätku tým viac sa to s menzesom a ovulaciou komplikuje.... Ja som si tiež nedala povedať... Menzes nikde alebo som ho mala 4x do mesiaca.... Až sme sa na to úplne vykaslala mali sme iné priority... Ani som menzes nejak nesledovala ci chodí alebo nie... A teraz v krásnom 24 TT 🙂

scales
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hrybik
16. nov 2019

@scales čo su. Milnikove kartičky?

mimka91
16. nov 2019

@martina1998271 mne doktor kazal prist po 2 tyzdnoch od meskania ms. Samozrejme keby sa nieco dialo, tak hned

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre