Zdravím, ak je tu už taká otázka tak sa ospravedlňujem, ale chcem sa spýtať. Minulý týžden v piatok mi gynekológ povedal - potvrdil tehotentvo. Podľa výpočtov poslednej menštruácie sa nachádzam v 6 týždni a 2 dni na kontrolu som objednaná o 3 týždne takže som nedočkavá lebo mi povedal, že je to malá dutinka, ktorá ma 4 mm a chcem sa spýtať kedy doktor uvidí akciu srdiečka som strašne netrpezlivá bojím sa aby tam bola. Čítala som už toľko článkov a veľa ženám sa akcia neobjavila ani v 9 týždni dosť sa bojím.
Ďakujem za odpovede baby
jaj a ešte - nič nečitajte, užívajte si. všade sú len hororové články ako sa môže niečo pokaziť. nestresujte sa a neničte si toto obdobie depresívnymi článkami 🙂
Prosím ťa nestresuj sa takto. Ono ho bude vidieť, len u každého je to inokedy. Zbytočne sa budeš zožierať rôznorodosťou odpovedí, ktoré tu dostaneš. Hlavne sa snaž byť v kľude. Ono už nabudúce bude isto vidieť, noboj ty nič.
Nechcem stresovat ale mne nebolo srdiecko vidno ani v 9tyzdni a rovno ma poslali na kyret😔 snad nebudes rovnaky pripad a srdiecko bude krasne vidno😉
@barbora000 ja osm tak sla zavcasu, nebolo vidno nic a o 2 tyzdne uz to bolo ok. Tiez som stresovala, ale uplne zbytocne. Ukludni sa a neries, aj tak to nedokazes ovplyvnit.
pri prvej v 6+1 uz krasne bilo, pri druhom az v 8tt.
ono je vidno v 6tt, ale urcenie casu tehotenstva podla poslednej menstruacie je len orientacne kym sa neupresni meraniami v cca 12tt. k ovulacii i oplodneniu moze dojst neskor ako je statistika podla mestruacie. vidiet ho je vzdy v rovnaky cas tehotenstva, len to urcenie dlzky tehotenstva v tak skorom stadiu je hodne nepresne.
@barbora000 u mna v 7tt nebolo vidiet akciu,ale v 8tt sa srdiecko objavilo.. ;)
tusim v 6. tyzdni alebo tak nejako. ale vobec sa nestresuj a nepripustaj si nic zle a isto sa ani nic take nestane 🙂
Moč? No to som teda ešte nepočula. Ja by som skôr povedala, že skúsiť ten repík a neupchávať to nejakými masťami. Ale najideálnejšie by bolo ísť k doktorovi lebo takéto veci netreba zanedbávať, každá takáto vec je nebezpečná kvôli otrave krvi. Ale tak to už je na vás, keď sa nebojíte
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som pri synovi išla až v 10t, vraj aby som nechodila každý týžden na sono že ten 10-ty je najlepši.