Poprosim vas o radu, s priatelom mame jedno babo ale kedze dalsie nechceme aspon zatial nie. Tak a nechtiac sme si nedali pozor. A kedze mne chodi menstruacia ako si chce. Niekedy meska 2 dni niekedy 3 az 4 dni. Preto neviem presne kedy mam ovulaciu. A kedy nie. Ale kedze som mala zaciatok cyklu 30.3. Tak neviem problem je to ze bojim sa mam stres. Pohl.styk sme mali vcera. A dneska mam strasne krce v zaludku. Bojim sa je to stres. Kedze podla menstr.kaledaru v telefone co mam tak by mi menzes mal prist o 8 dni ale pochybujem ze pride ak aj nezostanem tehotna tak mi bude meskat. Kedy by bolo najlepsie spravit test prosim poradte mi.
@vevuska2018 vcera si mala sex, dneska bolesti brucha? 🙈
Tehotenstvo to nebude.
Test - ked ti budu meskat.
@vevuska2018 ked Bol pohlavny styk vcera Este sa da bezat do pohotovostnej lekarne a kupit tabletku po, escapelle.
No ak nechces ostat tehu tak vyupratuj cely dom a vecer si daj horucu vanu a pohar cerveneho vina...
Inak ako ti vravia dievcata...tehu test az ked ti budu meskat...dovtedy tam nic neuvidis aj ked by si bola...
@veronikaszabova to bolesti budu zo stresu to viem. Lebo celu noc som nespala. 😢😢
Neviem, aky dlhy mas cyklus, ale ak ma byt MS za 8 dni, uz mas po ovulke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keď ti bude meškať...