ahojte, je bezpecne pit 1, max.2 pressa s mliekom kazdy den?
Som v 5tt len, skusala som to aj obmadzit a pit miesto toho radsej Caro s mliekom..ale bez tej kavy ma boli hlava, nizky tlak okolo 100/70 ...
Kavu som zvyknuta pit cele roky max 2 vacsie kavy denne teraz som to znizila na mensie pressa vzdy len s mliekom.
myslite ze je to tak OK? nemôzem nejak ohrozit vyvin plodu?
Dakujem 🙂
možno ti začne o chvíľu káva smrdieť a budeš mať po probléme..ale myslím, si že jedna denne je OK.
áno, dve kávy denne sú úplne ok.
2 kávy denne sú úplne v poriadku. Keď ti chutí prečo nie. Ja som ju napríklad v 1.trimestri nemohla ani cítiť 😃
Jasne že môžeš..do 200mg kofeínu denne je uplne v pohode a bezpečné..ja nepijem ale len preto že mi nechutí inak by som si dala lebo mám hrozne nízky tlak😅😅
tak este som len na zaciatku...tiez si myslim ze mi prestane coskoro chutit..v predchadzajucom tehotenstve som ju od 7tt nemohla ani citit
Ja skm kavovy maniak, pri prvej som pila 1-2 denne ... Pri druhom mi tak smrdela ze som nemohla 😂
Cele tehu som pila dve male salky kvalitnej kavy denne, vsetko bolo v poriadku
Kľudne si daj
Ja pijem 1 preso denne. Mam malu dcerku ku ktorej este vstavam v noci tak by som bola ako mechom udreta.
Ja som bola zvyknutá piť 3-4 aj 5 kav denne a keď som otehotnela som si ráno a poobede dala kavu, a úplne v pohode a keď som mala chuť medzitým som si dala Caro. Tiež som mávala nízky tlak, myslím si že dve kávy môžeš úplne pohode pokial to niesu nejaké strašne trojlyzickove “turky”😂
Ja som pila dve kávy denne počas každého tehotenstva, káva mi vždy chutila aj vonala, a nebol nijaky problém
Dve kávy denne sú ok
Vsetko s mierou 😉
môžeš, ale s mierou.. paradoxne, mne od začiatku tehotenstva vôbec káva nechutí.. nestratila som žiadne chute, práveže mi všetko chutí až moc, ale na kávu vôbec nemám chuť
1 az 2 denne ok. Ak je to tvoj stqndard. Ja som pri prvom vobec. Pri druhom vela. Pri tretom na striedacku s cajmi s teinom. xD Vsetky deti su ok..
Jasne, ze mozes 🙂 2 kavy na den su v poho. Ja tiez ked si nedam, tak sa necitim dobre. A je dost mozne, ze ti kava zacne smrdiet alebo na nu nebudes mat vobec chut...mne sa chut vratila az po par mesiacoch 😃
V prvom trimestri som nepila len preto, ze mi z nej bolo na vracanie. V druhom uz v pohode. 🙂
Ahoj, mne gyn povolila dve kávy, keď cítim, že mám chuť a nie je mi z toho zle. Ale vravela, že dve max by mali byť ok, lebo mne by sa zišli aj 3-4, ale to už vravela, že radšej nie. Tak som si zvykla na tie dve
Mam 3 deti a stvrte na ceste, tie 3 su uplne v pohode, kava ich neposkodila. Aj stvrte bude. V kuse sa tu diskutuje o tej kave, ako keby to bolo neviem co...🤔
kavu s mliekom (1-2 denne) som pila stale.. cele tri tehotenstva, cely cas pri vsetkych troch ako som kojila.. bez nej by som sa zmenila na zombie 😀 dieta si muselo zvyknut, stastna mama, stastne deti 😀
Do 7tt mi chutila aj dve denne.. teraz ju nemozem pretoze ma po nej bolel zaludok 🤷🏼♀️
Ja som pila obe tehotenstva.mala som nizky tlak,doktor mi potvrdil,ze jedna dve kavy su uplne v poriadku.lepsie ako by so mnou malo klepnut od nizkeho tlaku..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja si myslim ze ok. Tiez som pila kavu pocas celeho tehotenstva kvoli nizkemu tlaku, dokonca aj sam doktor mi to povolil .