Ahojte. Prosim odporučítemi kam ist na prvotrimestralny NT screening v ramci Bratislavy?
Dakujem
Ja som bola v 12 tt u doktora Cunderlika a potom v 21tt u Holana. S obomi som bola veľmi spokojná, skus pozrieť 😊
Prosím Vás žienky viete ma nasmerovať, kde presne pôsobí Mudr. Čunderlík? Sme zo stredného Slovenska a práve mi volal Mudr. Grochál že mi zajtra ráno vybavil termín u Mudr.Čunderlíka na Kramároch, odporúča ďalšie vyšetrenie a konzultáciu ( náš maličký má srdcový defekt). Ide o to, že tam máme byť už pred 7 ráno a vôbec sa nevieme orientovať, tak aby sme neblúdili. Ďakujem za každú pomoc/radu 🙂
@aviska ahoj, mozem sa spytat ako dlho si cakala na termin a cenu? Dakujem 🙂
@kokoloko15 da sa so sestričkou dohodnut, ja som jej povedala ze 10.06 budem končiť 12tt a ona povedala, ze volne ma az po 15 ale ze najlepsie by bolo toho desiateho a vopchala ma na 18:30h. (To som volala na konci 9tt.) Sestrička je velmi mila skus zavolat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@aviska helou.. mne ho robil moj Dr., neviem o tom, ze by odosielali inam.. potrebujes lepsi ultrazvuk, ci co konkretne? lebo screening sa sklada z vysledkov odberov a ultrazvuku.