Jemné pichanie v podbrušku v 6. týždni

ivanka0603
20. sep 2015

Som po IVF. Na zaciatky tehotenstva som mala bolesti ko pri MS a teraz (som asi v 6t) pocitujem jemne pichanie v podbrusky. Asi pred 3 dnami to bolo az take neznesitelne, ze som isla na pohotovost...pichli magnezium a ustupilo to.Teraz po par dnoch to citim znova,ale podstatne slabsie.Co to moze byt. Mali ste to niektora na zaciatku tehu?

eri28
20. sep 2015

@ivanka0603 ja som mala pri tomto tehu tiez dost velke bolesti na zaciatku tehu.Volala som sestricke a povedala ze pokial nekrvacam a nemam kontrakcie, roztahuje sa maternica.Snad to bude aj u teba, drzim palce.

ivanka0603
autor
20. sep 2015

@eri28 nešpiním ani nekrvácam....len to pichanie, A uvedomila som si, že to prichádza vždy večer. V utorok idem na kontrolu, tak dúfam, že budú len dobré správy.

hanato
21. sep 2015

ahoj presne totok iste som prezivala ja az do 9tyzdna skus pit magneziu mne pomhla taktiez som bola vystrasena ale doktorka mi povedala ze sa roztahuje maternica ak nekrvacam je vsetko ok teraz som 11tyzdni bolesti uz nemavam zato vraciam kade chodim ....drzim palce nech je vsetko ok
@ivanka0603

ivanka0603
autor
22. sep 2015

@hanato dnes som bola na kontrolu a to iste mi povedala aj dr. Je to v poriadku, mam si kupit magnezium....tak som kludnejsia

hanato
22. sep 2015

@ivanka0603 len ju striedaj nepi ju vkuse lebo mna cca tak po tyzdni pitia zacalo prehanat inak ulavu som pocitila este v ten den jak som ju zacala pit .....dnes som bola tiez na kontrole vsetko je ok malicke rastie :O)len to vracanie,,,,,, dostala som cipky tak uvidime ci bude troska lepsie :O)tak sa drz :O)

ivanka0603
autor
22. sep 2015

@hanato no uvidim, co to bude robit. Inak to pichanie bolo najhorsie minuly tyzden, potom som t uz citila menej a teraz len chvilku vecer....drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre