Som v 7tt a boli sme na prechadzke, bolelo ma aj brucho ale to boli skôr traviace problemy. Ked sme prisli domov mala som troska bledoheneho spinenia na nohavickach odvtedy nic. Potom ma prehnalo ale spinenie nezacalo a ani doteraz nie je. Myslite že to je ok? Mohlo ist len o cievku? Nebolo toho vela a uplne bledo hnede.
Ahoj toto som mala aj ja presne v 7tt ja som este nemala pltvrdene tehotenstvo tak som sla za gynekologom a vsetko bolo na stastie v poriadku..potom sa mi v 9tt stalo ze som zakrvacala nornalne cela vlozka cerstva krv a ptm zas v 10tt..problem sa nenasiel nebol ani hematom asi cievka..ale vzdy som sla radsej na kontrolu..teraz som 32tt a odvtedy som nekrvacala
@heln tiez sa ukludnujem ze to je jednorazove a hlavne uplne bleducke. A samozrejme ak by sa opakovalo na pohotovost pojdem ale tak hadam to nie je nic ak to bolo takto 🙏🏽
@nika0204 mne potvrdili tehotenstvo aj s aktivitou srdiecka v piatok. Beriem aj lieky na riedenie krvi. Ale toro nebola cerstva krv ani tmave spinenie. Aj ked som sa utrela nic nebolo na toaletnom
Ano v 7tt som mala ja tiez len velmi svetle spinenie ako som pisala vyssie. A bola som na kontrole asi do hodiny od toho a nenasiel vobec nic lekar..takze to by nemalo byt nic..🙂
Ja som presne v 7tt špinila štyri dni.
Doktorka nenašla že čo, že uhniezdovanie,
Prešlo a viac nič nebolo.
Nedostala som nič na to ani kľudový režim ani nič
Srdiečko bilo riadne
Moj nazor je že choď radšej na pohotovosť nech ta skontroluju.. asi nemusim pisat prečo mam tento nazor
Mne sa to stalo a ja som hned sla na pohotovost, chvalabohu to bolo ok ale to ty nevies posudit..aby si si nevycitala potom, ze si nesla
Ahoj, ja som v 6+5tt podla menzesu a v sobotu rano po velkej som mala ruzove spinenie, utrela som sa asi 3 krat a mala som to na papieri, take ruzove nieco s hlienom, bez stop krvi. Potom nic cely den a poobede zase(ked som isla cikat) ale bolo to uz hnede. Tak som utekala na pohotovost, doktorka povedala ze nevidi nic take, len maly polip na krcku, podla nej som som 7tt+5, a aktivita srdiecka +/- co nechapem, ze vraj pomalšia a v takychto skorych stadiach tehotenstva sa stavaju rozne veci a nevedia to ovplvnit, okrem inekcji na zastavanie krvacania a predpisania mi duphastan 3xdenne nic viacej nevedela spravit. To spinenie(vždy po wc na papieri) ustalo po dvoch dnoch. Kontrolu mam 12.7, tak uvidime čo povie moja doktorka...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, kym sa to neopakuje a nie je v tom krv, tak nerob paniku, daj si kludovy rezim, keby nieco tak nevahaj a chod na pohotovost.