Zienky ahojte..tie co idete uz pomaly do 12 tyzdna uz vam zacina rast brusko? Bo ja som mala vzdy ploche a mam dojem ze uz mi aj puchne a citim sa nafuknuta..ale neviem ci si to nenamyslam..ako to vidite vy?uz vam rastie? 😘
Mne nebolo vidno tehotenské bruško do začiatku 5m. Ale dovtedy som bola nafúknutá, takže som mala väčšie bruško ale iba z toho. Ráno rovné a večer bolo vidno 🙂, ale rifle som nezniesla už od 6tt. Ale raz som sa ráno zobudila a mám pocit, že zo dňa na deň som už mala tehotenské 🥰.
Vsak ako u koho. Ja som do 6m bola plocha ,niekto uz od zaciatku ma pekne viditelne
Len si užívaj ešte bez brucha. Príde čas, kedy budeš ledva fučať a budeš mať pocit, že brucho ti za chvíľu exploduje 🤭 akurát už nedočkavo čakám na pôrod, kedy to konečne zhodím
Moze byť. Ja som mala pri oboch tehotenstvach už v druhom mesiaci také velke brucho - tehotenske,vypukle ,že to každý videl .aj rodina aj v práci atď. Nedalo sa to vôbec skryť. Vyzerala som ako v piatom mesiaci. Utahovali si zo mňa,že isto čakám dvojičky. Gynekológ mi povedal,že je to ôk, že sa mi len pripravuje maternica na bábätko a taktiež som mala veľa plodovej vody. Ale povedal mi ze je to ôk, iba málo vody by bol problém.
Také možno úplne mini ako najedena alebo nafúknutá 🙂
Ja som v 12 týždni a mam brucho ako niektoré v 5 mesiaci. Normálne sa bojím co to bude do konca a pribrala som už 5 kg. Pritom ani veľa nejem a snažím sa hýbať. Bojím sa ze keď to pôjde takto ďalej tak už sa potom nikdy nedostanem na svoju váhu 😢😢. Ale hlavne aj tak je aby bolo malinke zdravé
pri prvom vobec, ani v 5 mesiaci na mne v robote nebolo bezne vidiet zeby som bola tehotna a hnevalo ma to lebo tim padom na mna nebrali vacsi ohlad :D ,,, a v druhom tehotenstve to slo skor okolo toho 12 tyzdna uz malinko vypkule brucho bolo
Ja som 11tt a tiež mám brucho ako v 5 mesiaci 😄 a pribrala som cca 4 kg . A rifle v pase už nezapnem musela som si kúpiť o číslo väčšie 🤦♀️ A to mám robotu kde som cely deň na nohách a veľa chodím , snažím sa jesť zdravo 💁♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak ja som v 12 týždni nemala ešte vôbec, a to som už 3x tehotná. Veď v tom týždni je plodik malilinky, čiže ešte nemá čo byť vidno.
Ale nafúknuta som bola, to je normálne, ale ešte to nie je to prave tehotenske bruško