Dobrý deň. Prosím vás mal niekto skúsenosť že mal hcg 1000 som 4tt+3 a nič ešte nie je vidno iba zvýšená sliznica? Doktorka má postrasila že to môže byt mimomaternicove. V stredu 19.6.19 som bola na krv hcg som mala 500 dnes som bola 21.6.19 a hcg som mala 1000. Je to podľa vás v poriadku? Ako viem že doktorka vie najlepšie ale chcem vedieť či to niektorá z vás takto nemala
Len mne robila sono preto lebo som začala špiniť.
Beriem aj ascorutin a duphaston
Áno je to lepšie ďakujem. . Lenže keď má tak doktorka postrasila tak veruze myšlienky mám všelijaké
@dadka1996 Mna tiez strasili ..,ale bola som neskor ako ty a dnes som v 36tt. Uvidis , o tyzden - dva bude pekne ❤
@simona232323 no dúfam že to bude ok všetko. V pondelok idem znova na hcg predpokladám že bude okolo 1500 tak hadam už uvidí niečo v maternici
@shilla23 lenže zase keď som bola predtým na usg keď som bola tehotná (potratila som ] tak v ambulancii kde mám svoju gynekologickú nevidela nič a keď som šla na pohotovosť lebo som začala špiniť tak videla už gestacny váčok na druhý deň. Aj mi povedala doktorka na pohotovosti že v ambulanciách majú slabšie usg. Čiže možno to bude aj tým že to tak vidno.
No pozerala som emaily, a ja som mala vtedy bhcg 155🤔
No to máš ozaj vysoko🤔
Uvidím v pondelok čo mi povie. Ach toto čakanie má ubíja
@hennyinnsbruck lenže možno to že je vysoké hcg neznamená nič. Veď predsa každé telo je ine
@dadka1996 je to este velmi skoro aby bolo nieco vidiet. Hcg stupa, to je dobre.. staci az o 2 tyzdne ist..
@dadka1996 samozrejme... Držím palčeky aby bolo všetko v poriadku..
@dadka1996 presne ako pisu baby neboj sa. Na spinenie ti dala doktorka lieky a ustupuje.. v 4+1 ti menstruacia meska velmi malo na to aby bolo na sone vidiet vacok plod a podobne. Zeny to robia casto no skor nechapem preco to doktori neprizvukuju ba naopak strasia. Ja som bola ku gynekologovi objednana az v 7+0 a uz bolo vidno vsetko aj akciu srdiecka. Cize pokial nekrvacas jasnu krv a neodpadavas od bolesti nebude to mimomaternicove . Kludne si mohla mat posunutu ovulaciu a v skutocnosti niesi ani v 4+1 a preto nic nevidno. Drzim palce pockaj si a nestresuj
Ja som bola na sone 5+4 a tiež tam nič nebolo, potom o tri tyždne normalne plod aj akcia srdca. A v pondelok nebudeš mať 1500, pretože hcg sa zdvojnasobuje každych 48hodin. Čiže streda 500, piatok 1000, nedela 2000, utorok 4000,....
@dadka1996 kľud, ešte nič nie je stratené.. hcg rastie pekne, lieky si dostala... mne tiež nevidela dr.nič zo začiatku, a po 2 týždňoch všetko ok, aj keď tam bol "bonus" - hematóm. Rozumiem, že strach je veľký, hlavne po neúspechu, ale nič tým nezmeníš. Ja som tým prešla 5x , zakaždým to bolo trochu inak, takisto ako aj tie úspešné tehotenstvá.
Treba počkať a uvidíš... Skúsenosti žien sú rôzne - dopadlo to aj dobre, aj zle, niekedy je všetko ok a zrazu bum... niekedy stačí slabšie sono, posunutá ovulka.. možností je veľa.
Držím palce 😉
Ďakujem dievčatá za povzbudenie 😊
@dadka1996 a este ked citam tu posunutu ovulku ja som otehotnela presne viem kedy den pred nasledujucou menstruaciou ktora uz neprisla doktorka ked som bola v 5tyzdni na mna pozerala ako puk ze ved vy uz ste 8tt a nic nevidno az vtedy som jej povedala ze som otehotnela den pred nasledujucou takze cele tehu mi pocitala podla sona 😊 takze ak nevies kedy si otehotnela mohlo to byt aj ku koncu cyklu a nemusis byt 4+3 😊 a vtedy by nebolo vidno na sone nic este
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dadka1996 podla mna o dva tyzdne na sone uz bude vidno srdiecko. ja som po ivf ale v centrach objednavaju na sono az po dvoch tyzdnoch od pozitivnej krvi. skor je to zbytocne. o dva tyzdne by mali uz vidiet vsetko
aj dr mi svojho casu vravel ze staci prist az ked dva tyzdne budu meskat, ked sme skusali normalne.