Je už vidno srdiečko?

andrejkap123
6. jan 2024

Ci vidno srdiecko na sone uz 6w5d?

marianarem
6. jan 2024

@andrejkap123 U mna bolo vidiet na 6+0, ale nemusi to tak byt u kazdeho. Ja som chcela pockat az do 8tt, vtedy je to uz jasne. Len sa vyskytol problem, tak som isla takto skoro.

dominima
6. jan 2024

Mne bolo vidno už v 6tt ako bije

lillyd
7. jan 2024

Nepochopím tieto otázky. Je to individuálne. Sú prípady kedy ešte ani v 7tt nebolo vidno a sú take keď už aj v 5tt.. neporovnavaj sa s ostatnými, riad sa tým čo hovori lekár

sunshine_18
7. jan 2024

Vsetko zalezi od toho kedy prebehla ovulacia a kedy doslo k uhniezdeniu ..

snazilka_bio_mamka
8. jan 2024

ja idem teraz 6+4 vo štvrtok a mám riadne stiahnutý žalúdok.. naposledy som mala anembryomolu

andrejkap123
autor
8. jan 2024

@snazilka_bio_mamka bozeee drzim silno palce!!!! Ja tiez 😫😫😫😫😫

snazilka_bio_mamka
8. jan 2024

@andrejkap123 ty si už bola? alebo mas uz termin? 😬

andrejkap123
autor
8. jan 2024

@snazilka_bio_mamka ja idem buducu stredu 😁

snazilka_bio_mamka
9. jan 2024

@andrejkap123 tak ti napisem teraz vo stvrtok ako to tam vyzeralo.. ty si tiez mala pred tym anembryomolu? 😬 ja som dnes 6+2a posledne 3 dni stale citim nejake slabe krce a pichnutia..

andrejkap123
autor
9. jan 2024

@snazilka_bio_mamka ja som prvy krat v zivote tehotná 😁😁

snazilka_bio_mamka
9. jan 2024

@andrejkap123 ja som mala pred rokom a pol missed abort. Bolo to strasné, kazdy tyzden ma doktor uistoval ze ved sa bábo ukáze a takto to tahal do neuveritelnýcn 12 tt. samozrejme gestačný vak prázdny, hcg rástlo.. sknčilo to kyretom. Bola to strašná skúsenosť, preto sa tak veľmi bojím, že pojdem vo štvrtok a zase bude prázdno a to ma uplne zloží som si istá

andrejkap123
autor
9. jan 2024

@snazilka_bio_mamka tak to je strasne to mi je luto :( preco to tahal do 12tt???? Ach… to je inac take strasne ze zena sa moze dobre citit, hcg rastie a nic tam nie je :(

snazilka_bio_mamka
9. jan 2024

@andrejkap123 ani nehovor.. neviem prečo ma tahal, lepsie by bolo keby v 7-8 tt mi povie ze to nema zmysel ako ma nadejať. Potom som od neho aj odišla a mam novu doktorku, lebo tento bol čistý magor

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre