Je už niečo vidieť na sone v 5. týždni?

hella77
8. máj 2022

Dobrý deň...prosím Vás v 5tt už môže niečo vidieť na Sone?..ci až neskôr?

petamich
8. máj 2022

pri troche stastia prazdny gestacny vak 🤷‍♀️ ale je velmi pravdepodobne, ze aj nic

danyelia
8. máj 2022

Ahoj, nieee...vydrž. Mne lekár povedal, že ideálne ísť v 8-10 tt.

hella77
autor
8. máj 2022

@danyelia ďakujem....lebo moja lekárka ma aj tak staré seno.. tak neviem ako jej to ukazuje

hella77
autor
8. máj 2022

@hella77 sono

danyelia
8. máj 2022

@hella77 Mňa lekár v cca 7 tt otočil hneď vo dverách, že je to skoro, mal tiež staršie sono, nech sa vrátim v 10 tt, vredy vraj niečo uvidí na isto, skôr je to zbytočné, aby som sa nestresovala...

zuzanockamt
8. máj 2022

@hella77 ja som bola 5t+6d a bolo už sj srdce, odchádzala som s tehotenskou knižkou

mariska1989
8. máj 2022

Nič akože možno tak menší gestačny vak .k dr najmenej keď ti 14 dní mešká a je otázne či by bolo vidieť srdiečko každá to má ináč .takže počkaj tak 2a pol až 3 týždne k dr

nafka0483
8. máj 2022

Je to skoro, ale gestacny vak moze byt vidno. Ja povazujem za dolezite ist skor ako v nejakom 10. tyzdni. Prave kvoli tomu aby sa vylucilo mimomaternicove tehotenstvo. Cize dutinka v maternici, vieme ze je to ok a potom pokojne pocat 2-3 tyzdne na potvrdenie akcie srdca.

sasha10
8. máj 2022

@hella77 vydrzala som do 10 tt a na sone mi uz lekarka ukazala krásny plod. Áno bola to dlha doba cakania ci je všetko ok,ale to bude vždy taká keď budeš čakať každý mesiac na kontrolu 🙂 niekedy je ist skoro na škodu, zbytočne sa človek vystresuje a určite to nemá dobrý vplyv 🙂

sunny_g
11. máj 2022

Pri prvom synovi mi bolo vidieť pekne 4+6 🙂

kathie777
14. máj 2022

@hella77 .....Ja som bola na sone pred 2dňami....To som bola v 5tt +2 a bolo vidieť gestačný vak s bielou bodkou.....Embryo ešte nie. Teraz najbližšie USG v 7tt. No áno....je to skoro a potom to čakanie je najhoršie.....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre