Ahojte dievčatá je to nejaká čerstvá tehotná žienka ja som si robila predvčerom to je zdravý silný pozitívny Len som sa chcela spýtať či ste na tom rovnako ako ja že máte pozitívny test a bruško vás bolí ako keby mal začínal menzes krvácať nekrvácam občas sa zašpinením ale bolí ma brucho ako keby som krámy mala
@kikiballa práveže mne to mešká už mesiac
baby ja si este cerstvo pamatam zaciatky tehotenstva a take krce zvlastne som mala ze zacinajuci menzes je suvix 😀 na prvu kontrolu u gyn. som bola az v 8 tyzdni tehotenstva (8my tyzden od poslednej menstruacie).
Tie bolesti mozu byt 'normalne' ale aj nie. Treba sa urcite objednat na gyndu aby vas skontrolovali. Drzim vam palce 🙂
@greta2017 ďakujem za radu ja idem v piatok už som objednaná neviem ako to bude nakoľko som riešila magnetickú rezonanciu A vtedy mi test ukázal negatívny A teraz pozitívny tak neviem čo bude ďalej uvidím riešim teraz nejaké zdravotné problémy Tak dúfam že sa bábätku nič nestane
@punkerka2510 ahoj ja už končím druhý mesiac a stále mam take akoby menštruačné bolesti ,len slabšie. A také tlaky v podbrusku úplne ako pri menštruácii. Dr. povedala, že je to normálne keďže sa zväčšuje maternica
Ja mam treti den pozitivny test (dnes 13dpo) a pocity v podbrusku na ms mam uz skoro tyzden. Ale dnes vynimocne viac, rano cestou do roboty take vyraznejsie bolesti az tak ze som si myslela ze prisla mrcha a krvacam. Nastastie zatial ziadna krv a aj bolesti zase presli. Tak snad toto tehotenstvo vydrzi 🍀
@tmavovlaska93 však uvidíme čo bude idem v piatok na gynekologickú prehliadku že či je všetko v poriadku Som zvedavá som sa objednala hneď ako som si urobila tehotenský test to som zvedavá čo mi povedia Ja mám doma deväť mesačnú dcéru teraz v nedeľu bude mať 10 mesiacov čiže Bola som riadne v šoku
@punkerka2510 paaaaanecku 😱😱😱😱😱😱 no dávam ti širák dolu. Ja mám doma 5 a pol ročneho. Som zvedavá čo bude za blazinec 🤪
@punkerka2510 ahoj. Ja keď som bola na začiatku tehotenstva tak tiež som mala bolesti ako pred mrchov. Táto bolesť je úplne normálna teda ak nemáš silné kŕče a nekrvacaš. V 15 tyzdni tehotenstva všetky bolesti u mňa pominuli. 🙂 odvtedy som si užívala tehulkovanie. Potom raz za čas boli dní keď som mala bolesti ale tak to je normálne keďže sa všetko roztahuje. Prajem príjemne tehulkovanie 🙂
@nikapuggioni ahoj ja som cerstva asi tyzden to viem. A uvazujem kedy ist k lekarovi aby to nebolo prilis skoro a ani neskoro. Nakolko som 2 x prisla o dietatko
@matulat ja som chodila k lekárovi 3 mesiace každý utorok kvôli infekciám (4 roky sa mi nedarilo otehotniet)v nedeľu mi vyšiel pozitívny test tak som volala doktorovi a on ze mam prísť tak ci tak v utorok. Vtedy som bola cca v 4 tyzdni a nič na ultrazvuku nevidel len zvýšenú maternicu poslal ma na krv kde bolo potvrdené tehotenstvo o 5 dní na to som išla druhý krát na krv a HCG pekne rastlo potom ma objednal o 2 týždne a už bolo vidieť srdiečko. Takže ja byt tebou zavolala by som si a lekár ti sám povie kedy máš prísť.
Prajem prijemne tehulkovanie a verím ze tento krát všetko dobre dopadne 😇🙏🙏
Ano, je to bezne aj ja som to tak mala... Vsetky tie pocity ako pri svojich dnoch, aj krce bolesti, nalady... A k tomu "vlhko", akoby uz uz zo mna mala tiect krv. Ale nic netieklo.
Baby, ja som tiež zistila pred týždňom že som tehotná...a veľmi sa bojím aby nešlo o mimomaternicové. Vás tiež tak stále pobolieva v ľavom boku ,?
@nikapuggioni Hej msm termin tento tyzden
@hviezda1603 áno,aj mna a bolelo aj predtým a bolo normálne. V maternici
Dievčatá ja som toez tehu,ale na prvú prehliadku idem až v 7tt.skor nie,lebo to nemá zmysel..v7 tt sa už ukáže či bije srdiečko alebo nie
bolesť v podbrušku spôsobuje to ked sa plod uchyti tak rastie a spolu sním aj maternica a dotho plus výtoky neni sa čoho báť aspoň tak mi to vysvetlil dr, aj ja som tým prešla už ma neboli brucho ale chrbtica podla dr je to všetko v poriadku
Ahoj ja som 5 týždni teším sa na prvé sono idem 11.1 bude vidieť už srdiečko
@punkerka2510 áno,je to normálne. Neboj nič
@hviezda1603
Ja som to zistila dnes 😀
Mam 8den meškajucu ms a tie bolesti mam odo dňa kedy som ju očakavala.. bolesti take ako keby ju mam dostat + sem tam take pichnutie
Dnes som sa hned objednala k dr pre istotu.. tak dufam že bude všetko okej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@punkerka2510 ahoj. Ja som to zistila včera. A cítim to tak isto. Akoby som mala dostať svoje dni. Ale meškajú už 5ty deň s koľajnice mi vybili oči. 😁 Čakáš prvé?