Je to tehotenská úzkosť?

4. júl 2022

Ahojte, som na konci prvého trimestra a od začiatku tehotenstva ma trápia zvláštne pocity. Keďže som často unavená, spím aj cez deň. No lenže vždy zaspím strašne tvrdo a keď sa prebudím, som úplne dezorientovaná, neviem sa rýchlo zorientovať kde som, čo som, čo sa deje a pritom ma strašne bolí brucho - žalúdok. Akoby som mala v tej chvíli stres alebo nejakú úzkosť, zvyčajne to prejde do pár sekúnd. Občas sa mi to stane aj v noci, keď sa uprostred noci z ničoho nič zobudím z tvrdého spánku a bolí ma pritom brucho. Neviem to poriadne popísať ani lekárovi, neviem, či bojujem s nejakým podvedomým strachom alebo je to tým hlbokým spánkom. Samozrejme, mám stres, či to nemôže ublížiť dieťaťu :(

barb488
9. júl 2022

mozno je to stress, ked vstanes treba trosku ostat lezat a pockat a nevstavat z postele prilis rychlo, a najlepsie ak mas pri sebe nejaku vodu, taktiez mi je podobne ale po par minutach to prejde ked ostanem chvilu lezat a napijem sa. dolezita je voda v prvom tr..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre