Ahojte ... Bola som na sone v 6+0tt a dr videla gestačny vak 7-8mm a že je to taky 4+6tt ... Ja som po inseminácii tak neviem či je tam možnosť takého rozdielu ... Veľmi sa bojím keďže pred vyše rokom sme prišli o bábätko v 20tt ... Mám aj fotku zo sona myslíte že tam je aspoň ten zltkový vak ? Mne sa tam niečo zdá keď si fotku priblížim ako keby tam boli bublinky ale neviem ako presne má vyzerať ten zltkový vak ...
Kľud, hlavne sa neplaš a nestresuj. Ešte si v malom tt, aby si robila nejaké závery. Veď tá bublinka má len pár milimetrov. Ja mám dcéru z IVF, takže tam tiež nemohli byť odchýlky a jej srdiečko začalo biť až v 8tt. 🙂 Daj tomu čas a ver svojmu bábätku.
@rurutiax snažím sa ale ten strach po tej minulej skúsenosti je hrozný ...a akurad som tento týždeň aj fajne chorá mala som aj teploty ... viem že to aj tak nikto nevie ovplyvniť ... Len možno hľadám skúsenosti iných ...
@henrietka12 Pozri, ja keď som bola na začiatku tehu, tak do 15tt, tak malá vždy bola vždy 1 týždeň pozadu tak ako teraz ty. Potom to všetko dobehla a potom som zase bola 1 týždeň popredu.😀 Opakujem, že mám dcéru z IVF. Ono každé bábätko rastie svojim tempom a ten 1 týždeň je nič. Rieši sa až keď je odchýlka 2-3 týždne. Jediné čo môžeš teraz urobiť, je nestresovať a ostatné nechaj na prírodu. 🙂 V podstate v tomto momente je najviac dôležité je len čakať na srdiečko.
@rurutiax ty si mala príznaky ? Lebo ja nič extra ... Ako keby som nebola ani tehotná ... Síce je pravda že ja som ani pri jednom z mojich tehu nemala daake extra príznaky ... Tak na sono idem až 12.2. tak snáď sa tam niečo objaví v tom vaku a zasmejem sa že som zbytočne stresovala ... 🙂😉
@henrietka12 Nie nemala som, mne ani nebývalo zle.😀 Mňa vždy len boleli prsníky nič viac
@henrietka12 Ahooj, ako si dopadla? 🍀🙏
@erikap4 ahoj ďakujem za opýtanie ... Zatiaľ je všetko ok 🙂 akurad dnes idem na 3D ultrazvuk som 12+6 ... Zajtra začínam druhý trimestr ... Dúfam že aj dnes bude všetko v poriadku ♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@henrietka12 keby doktorka videla zltkovy vak, povedala by. . Ak je vidiet zltkovy vak, mali by byt vidiet aj embryonalne struktury. Musis pockat do dalsej kontroly, nic ine... drzim palce