Baby chcem sa spytat, (aj ked toto znie dost divne ako otazka) 😝 Je sex v 5tt tyzdni v pohode? Moj priatel odkedy zistil ze som tehotna, sa dost boji tejto aktivity ale mne uz preskakuje z toho ze NIC! 😅 Mozme alebo radsej pockat co povie Dr.? Diky
urcite mozes,ved 5.tyzden to je len zaciatok,v kazdej knizke sa pise ze sex mozes pokial nie si na rizikovom a dr.to neodporuca
¨No ak nemáš s tehu problém prečo nie ...Ja som ho mala zakázaný hned ako som objavila 2 čiarky..To bol post 🙂 celé tehotenstvo plus ešte po císarskom ..a teraz nám tu behá malá antikoncepcia...človek je večer tak hotový že ....
je to v pohode... pokial nekrvacas, alebo nespinis, pripadne nemas ine tazkosti.. izite si kym sa da.. to hadam nechce priatel abstinovat 9 mes + cca dalsie dva mesiace na to... 😅
Nemusis sa nicoho bat, my sme mali normalne sexik kazde tehu, nemala som ziadne problemy... ale idealne pouzivat kondom kvoli mykozam, PH sa meni, lahsie mozes nieco nachytat...
ak Ti nie je zle, nie si na rizikovom, ci lekar nezakazal, tak veselo santite 🙂 ...ale s mierou samo 🙂
tento problém som riešila aj ja. Priateľ sa zaťal a celé tehotenstvo sme mali sex asi 3 krát a aj to som ho 2 krát skoro znásilnila 😎 . Proste mohla som mu čítať články, diskusie, nič nepomohlo, proste sa zaťal a hotovo. Teraz žijeme vedľa seba ako manželia po 50 rokoch ale dá sa to zvládnuť a vydržať
ahoj,ja si tiez myslim,ze pokial nemas zdravotne problemy alebo bolesti pri sexe,tak kluuudne az do 9mesiaca.dokonca som prenasala 2tyzdne a vtedy mi porodnik radil,aby sme sa veeela milovali.ja som rodila CR a po 3tyzdnoch sme uz zase fungovali 🙂
my sme mali pohlavny styk pocas celeho tehotenstva... pokial ta to neboli a po pohlavnom styku nekrvacas je to OK 🙂
môj muž sa tiež bál, ale asi tak do 28tt sme sexovali tak raz do týždňa..zbytočne som mu hovorila, že môžeme...no keď som mu po kontrole v 28tt povedala, že bábätko je už dole hlavičkou, tak sa zaťal, povedal, že nechce aby prvé čo naše dieťa videlo, je jeho nástroj 😀 no vydržalo mu to asi mesiac, potom hooorko-ťažko, opatrne a potom zase nič...až do konca šestonedelia..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak nemas zdravotne problemy, nevidim problem 😀. v mojom pripade to bolo dokonca tak, ze to bolo vtedy tusim uplne ze naj :DDD vtedy je zena asi citlivejsia a hormony robia svoje, ja som podla sexu zistila, ze som tehotna :DDDDD. ak sa priatel boji, tak mu otvor nejaku odbornu literaturu a poukazuj obrazky, ze sa bat nemusi, telo je tak "spravene", aby to bolo ok 🙂