Ahojte, rada by som vás poprosila o radu. Môj gynekológ z NR mi odporučil nájsť si doktora v BA, kvôli odberom, poradni.... Skutočne budú odbery také časté? Nerada by som prišla o svojho doktora v NR, preto by som rada poznala situáciu, ktorá ma čaká a či skutočne bude až také náročné ak by som dochádzala do NR. Ďakujem vopred za každú odpoveď.
Ďakujem 🙂 neviem si ešte celkom dobre predstaviť ako často budem navštevovať doktora, ale ak by to malo byť cca každý druhý týždeň, nemal by to byť problém.
@rbmp Osobne by som Dr. daleko mat nemohla- najskor mi bolo strasne zle, z poradne som sla hned na hospitalizaciu, potom pri druhom som sa otvarala, lezala, ziaden pohyb navyse, caste kontroly- tam by tiez cestovanie nebolo ziaduce.
Ak nebudu ziadne komplikacie je to v pohode, len to nikdy dopredu nevies. Mozno by si mala mat niekoho "v zalohe" keby nieco (kto je OK a aj berie pacientky), lebo ked bude priharat budes brat prveho volneho.
Ja som bola tehu a aj ked sme sa presťahovali stale som chodila ku svojmu gynekologovi 90km cele tehotenstvo ☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rbmp jemu to môže byť šum a fuk či ty budeš k nemu dochádzať z BA alebo Afriky..pokiaľ sa k nemu dostavíš tak ako máš,je to tvoj problém..problém to bude skôr pre teba..