Je tu nietko v 8 tyzdni tehotenstva a prestali mu priznaky resp. je tu niekto bez priznakov. Mne byvalo zle a ked mi nebyvalo zle tak ma aspon boleli prsia. Od nedele ma boleli fest aj som bola velmi unavena a dokonca mi bolo aj zle, to sa so mnou tahalo do stredy. V stredu rano som sa zobudila bez akychkolvek priznakov. Prsia ma bolia, ale slabulinko a na dotyk. Je tu niekto taky? Je to normalne? Nebola som este u lekara na potvrdenie tehotenstva pretoze ma anginu, idem az v pondelok ak vobec bude ordinovat. Dakujem
nebojte sa...mne tiež nič nebolo, okrem toho, že som bola unavenejšia...to opadlo 12tt a tak do 22tt som sa cítila normálne a ani brucho som nemala 🙂 potom začali problémy, ale to už je o inom...
moc sa pozorujete, ale chapem,.. tiez som to robila.... aj mne sa zdalo par krat, ze neboli tehu priznaky, ale vsetko bolo ok.... takze nestresovat sa damy.... 😀
ja som mala na zaciatku presne to iste...najprv som sa stazovala, ze mi je blbo a ked to prestalo, tak som sa zas stazovala ze mi blbo nie je a ze nemam uistenie, ze som fakt tehotna. Ale bol to len prechodny stav a nevolnosti sa coskoro vratili v plnej parade 🙂
Tehotenstvo nie je choroba, nemusite ma priznaky, a ked ziadne nie su, tak pozorovat, ci sa nahodou nejake neobjavia 😉
Ja som pri synovi do 18tt neverila ze som tehotna, NIC som necitila, NIC mi nebolo. Potom zacal kopat 😉
Pri dcerke NIC az do 9tt, a potom som zacala zvracat a islo to tak az do 20tt.
Presne ako pisali dievcata, nepozoruj sa tak. 😉
Baby ved sa z toho teste, ze Vam nie je zle a nemusite travit den na zachode pripadne v posteli! co by ine baby za to dali!!! je normalne ze vsetky priznaky sa stratia, lebo telo si zvyka na nieco nove, tak si to len pekne uzivajte a robte este vsetko co vas tesi... Ked budete chodit s velkym bruskom uz to bude zlozitejsie!!! drzte sa, bez zbytocnych stresov, zlych chorob, alebo priznakov a proste sa teste ma mimi! 😀
Presne ako píšu baby...tehu nie je choroba...teš sa že ti nič neni a užívaj si tehu 😉
TY sa sťažuješ že ti nie je zle a nič ťa nebolí ? nie je to náhodou dobrý znak ? joj, čo by som ja za to na začiatkoch tehu dala ! 🙂 zle mi bývalo 4 mesiace vkuse ! máš šancu na to aby si si najkrajšie obdobie v živote poriadne užila, bez nevoľností, bolesti a problémov, tak sa s toho teš 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
som na tom podobne. akosi mi miznú tehu príznaky. prsia nebolia, ani neboleli a prestáva mi byť zle od žalúdka.cítim sa akosi podozrivo dobre. dosť ma to znepokojuje, tak dúfam že je všetko ok. na kontrolu idem až o týždeň. 😕 . na kontrole som bola min. týždeň a doky hovoril, že je všetko v poriadku. tak sa pokúsim nestresovať