Je možné, že nie som tehotná??

sofinkasara
22. máj 2019

Ahojte žienky. Idem si po radu. Ale som objednana aj ku doktorke ale možno mi potvrdite moje podozrenie. Mam ročnu dcerku, stale ju kojím. S priatelom sme sa nesnažili o dalšie babatko ale nedostala som menštruaciu. Sex sme mali vždy počas mojich neplodnych dni. Ale robila som si aj tehotensky test a vyšiel pozitivne. Ale... veľmi som schudla, aj stres, starostlivosť o deti rodinu.. ženy poznate to..aka je šanca že nie som tehotna. Dakujem za odpovede

tosomja
22. máj 2019

Pri pozitívnom teste uz asi minimálna. Urob este jeden a lekar len potvrdi.

diaalex
22. máj 2019

@sofinkasara keď je test pozitívny, tak podľa mna si tehotná 🙂 ale určite ti to len lekár povie ;)

misha666
22. máj 2019

no ak je test pozitivny tak urcite si 🙂 pocas kojenia sa nikdy neda s presnostou povedat kedy mas plodne a neplodne dni 🙂 tes sa na druhe babatko...urcite to zvladnete 🙂

arcticcode
22. máj 2019

Bud si tehotna, alebo mas urcity nador. Len tieto dve moznosti su dovodom pozitivneho tehotenskeho testu. Verim, ze to bude prva moznost

veronikaszabova
22. máj 2019

@sofinkasara ved uz mas 2 deti, mohlo ta napadnut, ze pri sexe mozes otehotniet, ked sa nijako nechranite :(
No ak mas test pozitivny, tak je to tam.

barboritta
22. máj 2019

@sofinkasara Aj my sme sa milovali s manzelom iba pocas neplodnych dni,den pred menzesom.uz som v 30tt

moonlight1210
22. máj 2019

@sofinkasara urob si dalsi test o par dni. ak bude pozitivny aj ten, tak tehotna budes.

kojenie zeny casto spominaju v suvislosti s tym, zeby to mohol byt isty druh prevencie tehotenstva. ale to mozno naposledy niekede v obdobi doby zeleznej. ak nie v este hlbsom obdobi v minulosti.
pre dnesne zeny sa to uz neda aplikovat.
minimalne od stredoveku musi byt jasne, ze kojenie ako prevencia nefunguje. pri pocte deti, co vtedy mali, ako rychlo po sebe a fakte, ze drviva vacsina matiek kojila (a sa predpokladat, ze nepretrzite).

norikaro
22. máj 2019

@sofinkasara tak ak si mala na teste dve ciarky tehotna budes na 90%, aj viac :D Urob si dalsi test a chod k lekarne to, ze nemas plodne dni neznamena ze nemozes otehotniet...

zabka1987
25. máj 2019

Plodné dni môžeš mať úplne inokedy ako si ty myslíš, a no keď test ukázal tak šanca ze nie si je tak 1%. Ísť na "plno" keď nechceš otehotnieť je odvaha teda, mohla si čakať ze otehotnies

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre