Ahojte žienky. Idem si po radu. Ale som objednana aj ku doktorke ale možno mi potvrdite moje podozrenie. Mam ročnu dcerku, stale ju kojím. S priatelom sme sa nesnažili o dalšie babatko ale nedostala som menštruaciu. Sex sme mali vždy počas mojich neplodnych dni. Ale robila som si aj tehotensky test a vyšiel pozitivne. Ale... veľmi som schudla, aj stres, starostlivosť o deti rodinu.. ženy poznate to..aka je šanca že nie som tehotna. Dakujem za odpovede
@sofinkasara keď je test pozitívny, tak podľa mna si tehotná 🙂 ale určite ti to len lekár povie ;)
no ak je test pozitivny tak urcite si 🙂 pocas kojenia sa nikdy neda s presnostou povedat kedy mas plodne a neplodne dni 🙂 tes sa na druhe babatko...urcite to zvladnete 🙂
Bud si tehotna, alebo mas urcity nador. Len tieto dve moznosti su dovodom pozitivneho tehotenskeho testu. Verim, ze to bude prva moznost
@sofinkasara ved uz mas 2 deti, mohlo ta napadnut, ze pri sexe mozes otehotniet, ked sa nijako nechranite :(
No ak mas test pozitivny, tak je to tam.
@sofinkasara Aj my sme sa milovali s manzelom iba pocas neplodnych dni,den pred menzesom.uz som v 30tt
@sofinkasara urob si dalsi test o par dni. ak bude pozitivny aj ten, tak tehotna budes.
kojenie zeny casto spominaju v suvislosti s tym, zeby to mohol byt isty druh prevencie tehotenstva. ale to mozno naposledy niekede v obdobi doby zeleznej. ak nie v este hlbsom obdobi v minulosti.
pre dnesne zeny sa to uz neda aplikovat.
minimalne od stredoveku musi byt jasne, ze kojenie ako prevencia nefunguje. pri pocte deti, co vtedy mali, ako rychlo po sebe a fakte, ze drviva vacsina matiek kojila (a sa predpokladat, ze nepretrzite).
@sofinkasara tak ak si mala na teste dve ciarky tehotna budes na 90%, aj viac :D Urob si dalsi test a chod k lekarne to, ze nemas plodne dni neznamena ze nemozes otehotniet...
Plodné dni môžeš mať úplne inokedy ako si ty myslíš, a no keď test ukázal tak šanca ze nie si je tak 1%. Ísť na "plno" keď nechceš otehotnieť je odvaha teda, mohla si čakať ze otehotnies
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pri pozitívnom teste uz asi minimálna. Urob este jeden a lekar len potvrdi.