Ahojte chcela by som sa spytat maminiek ktore pouzivali alebo nieco poculi o monitore srdiecka babetko ked je este v brusku ci je bezpecny a ako casto ste ho pouzivali? Srdiecko som krasne pocula od 12tt ,aspon si myslim lebo som pocula aj svoje a potom som nasla babetko a bilo ovela rychlejsie.
ahoj @eevicka83. Ja som ho používala dosť často zo začiatku aj 2x za deň, niekdy 4x za týždeň, malý je v poriadku 😀 Keď som už začala cítiť pohyby, potom som ho už takmer vôbec nepoužívala, to už len občas. A áno srdiečko bábätka bije oveľa rýchlejšie, to hneď rozlíšiš 🙂 @miuciuska ja som ho kupovala tu: http://www.brendon.sk/Products/Details/22361 😉
ja ho mam a pouzivam a neni problem ziadny 🙂 drz sa 🙂
Je bezpečný. Srdiečko bábätka bije takmer dvakrát rýchlejšie ako naše. Ja som ho kúpila za 32 eur
na www.angelsounds.sk/sk/katalog/ozvy-plodu-angels... Doniesol mi ho kuriér až domov.
Jasne, že je bezpečný. Radila som so svojim gynekológom. Pozrel všetky parametre prístroja.
mam na predaj angelsounds, viac v IP
Cena?
je super, máme ho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj eevicka83 ja ho nemám ešte takže ti neporadím či je bezpečný alebo nieje,len by som sa ťa chcela opýtať kde by som ho zohnala??dá sa kupiť aj v lekárňach?zháňam ho už dlho aj na internete ale ešte som nič nenašla,len akurát na bazároch dáke použité a taký nechcem.dakujem 🙂