Je moje Hcg v poriadku?

bejby21
30. apr 2020

Ahoj, potrbujem poradit ak mal niekto podobnu skusenost... Bola som 5+1 ked mi brali hcg a to bolo 10000 a brali mi 5+5 a vysledok je 23000...myslite ze je to v poriadku? Nema sa kazde 2 dni hcg zdvojnasobnovat? Dr.mi kazal prist v 7tt. uz iba na ultrazvuk. Mne volala iba sestricka a nechcela mi povedat viac ze nie je dr. Tak teraz som neaka neista ci je vsetko ok...

dancul1207
30. apr 2020

@bejby21 nárast Hcg je neskutočne individuálna vec. Podľa mňa je to ok. U mňa rástlo dosť kolísavo a všetko je v poriadku. Malý je riadny nezbedník. Myslím, že to sono bude dôležité. Zatiaľ ostaň v pokoji. Nie všetko je podľa tabuliek a to zistíš, keď sa ti ten drobec narodí. 🍀

janulka257
30. apr 2020

@bejby21 určite je to v poriadku neboj, je to veru individuálne. Hcg pekne narástlo. Keby iba minimálne, prípadne kleslo, vtedy by som mala obavy, ale toto je krásne číslo 🙂 nestresuj 🍀❤️

kiki68
30. apr 2020

Mas to v norme, mrkni si tabulky

soni111
30. apr 2020

@bejby21 je to v poriadku ja som mala 75 tisíc v 7 týždni a v 4 týždni 2300 hcg čiže je to dobre môžeš byť spokojná, za chvilu ti bude zle z toho hormónu keď ti bude pekne stúpať

bejby21
autor
30. apr 2020

Dakujem za povzbudive slova. mala som par neuspesnych tehotenstiev tak asi stresujem...ale uz nejdem riesit lebo si nestastie privediem...🤱🥰

soni111
30. apr 2020

@bejby21 aj ja som mala predošlé zle a rodila som v 20tyzdni hrozne to bolo , ale modlim sa a verim teraz je to úplne inak zatiaľ všetko ukazuje že je ok verim ze to tak bude, to hcg máš fakt pekne nemáš sa čoho báť...

bejby21
autor
9. máj 2020

@soni111 co sa stalo.ze si rodila v 20 tt? Ja som tiez bohuzial rodila min.rok v 21tt. kvoli zapalenemu myomu. Doktori so.mnou nic nerobili a ked sa mala narodila tak este zila hodinu a ani jej neposkytli nijaku zachranu. Som z toho velmi sklamana. Tiez dufam a modlim sa, ze to bude tentokrat ok. Ale ked clovek zazije to zle uz sa obava co bude.

sagaa
19. máj 2020

Ahojte.. prosím vás viete mi povedať či hcg v 4tt +3 dni môže byť 3000?neni to veľa? sestrička mi síce povedala že je veľmi krásne no mne sa zdá vysoké

a_andrejka4
19. máj 2020

@sagaa v piatom tyzdni je hcg od 18 do 7000 nieco neviem to z hlavy presne takze si myslim ze fajn a ak to sestricka potvrdila tak mozes byt spoko

sagaa
19. máj 2020

@a_andrejka4 ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre