Ahoj, potrbujem poradit ak mal niekto podobnu skusenost... Bola som 5+1 ked mi brali hcg a to bolo 10000 a brali mi 5+5 a vysledok je 23000...myslite ze je to v poriadku? Nema sa kazde 2 dni hcg zdvojnasobnovat? Dr.mi kazal prist v 7tt. uz iba na ultrazvuk. Mne volala iba sestricka a nechcela mi povedat viac ze nie je dr. Tak teraz som neaka neista ci je vsetko ok...
@bejby21 určite je to v poriadku neboj, je to veru individuálne. Hcg pekne narástlo. Keby iba minimálne, prípadne kleslo, vtedy by som mala obavy, ale toto je krásne číslo 🙂 nestresuj 🍀❤️
Mas to v norme, mrkni si tabulky
Dakujem za povzbudive slova. mala som par neuspesnych tehotenstiev tak asi stresujem...ale uz nejdem riesit lebo si nestastie privediem...🤱🥰
@soni111 co sa stalo.ze si rodila v 20 tt? Ja som tiez bohuzial rodila min.rok v 21tt. kvoli zapalenemu myomu. Doktori so.mnou nic nerobili a ked sa mala narodila tak este zila hodinu a ani jej neposkytli nijaku zachranu. Som z toho velmi sklamana. Tiez dufam a modlim sa, ze to bude tentokrat ok. Ale ked clovek zazije to zle uz sa obava co bude.
Ahojte.. prosím vás viete mi povedať či hcg v 4tt +3 dni môže byť 3000?neni to veľa? sestrička mi síce povedala že je veľmi krásne no mne sa zdá vysoké
@sagaa v piatom tyzdni je hcg od 18 do 7000 nieco neviem to z hlavy presne takze si myslim ze fajn a ak to sestricka potvrdila tak mozes byt spoko
@a_andrejka4 ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bejby21 nárast Hcg je neskutočne individuálna vec. Podľa mňa je to ok. U mňa rástlo dosť kolísavo a všetko je v poriadku. Malý je riadny nezbedník. Myslím, že to sono bude dôležité. Zatiaľ ostaň v pokoji. Nie všetko je podľa tabuliek a to zistíš, keď sa ti ten drobec narodí. 🍀