Je kamarátka naozaj tehotná?

matoo33
1. dec 2019

Dobrý deň prajem.

S kamaratkou sme maly raz pohlavný styk, pri ktorom ejakulat bol mimo ženských pohlavných orgánov. Násldne je bolo nevolno a šla k lekárovi, ktorý zistil z krvy že je tehotna. Poslala mi potom toto. Je fakt tehotná? Ďakujem za všetky postrehy

sapa20
1. dec 2019

Ahoj
Napíš do skupiny Zdravotníci na MK

matoo33
autor
1. dec 2019

@sapa20 ďakujem Vám za radu

mogaa
1. dec 2019

@matoo33 mala by ti to vysvetliť ona, ale podľa mňa je to porucha menštruačného cyklu a dostala na to lieky

mogaa
1. dec 2019

@matoo33 https://ipil.sk/lutenyl - tu je príbalový leták k tomu lieku čo jej nasadil a tam je tehotenstvo kontraindikácia, mal by si sa spýtať priateľky čo jej vlastne povedal

dzina007
1. dec 2019

no ked vidim ten zoznam liekov... tak tehotna podla mna nieje...

matoo33
autor
1. dec 2019

Ďakujem Vám milé dámy

lenocka0301
1. dec 2019

@matoo33 podla mna nie je vobec tehotna

dzina007
1. dec 2019

+ na listku sa pise len o sone... nieje tam zmienka o krvi..
ak by bola tehotna,.. v sprave by bola isto informacia o hodnote hCG z krvi

moonlight1210
1. dec 2019

@matoo33 pise sa tam doporucena hormonalna kyretaz. Uvedene davkovanie tabletiek, ako aj davkovanie v nasledujucom cykle. Takze skor ma nieco s menstruacnym cyklom. Nebude tehotna. Asi to zle pochopila.

matoo33
autor
1. dec 2019

Ďakujem Vám

majamat
1. dec 2019

@dzina007 nemusi tam byt info o HCG, ja som bola tehu 2x a nikdy mi HCG nebrali.

no ale suhlasim s tym, ze toto nebude. tiez sa mi to nevidi, ako tehu. ani zmienka o tehu tam nie je. a este je spomenuty dalsicyklus. v tehu predsa dalsi cyklus nie je.

dzina007
1. dec 2019

@majamat no nemusi.. len ona vyslovene povedala ze z krvi zistil ze je tehotna... tak takom pripade ratam ze sa robili testy hCG

vierkainka
29. dec 2019

Myslím ze ma iba problémy s cyklom.. Podľa 5ych liekov ktoré jej predpísal, tehotná nie je

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre