Je ešte šanca na objavenie plodu, keď som v 8. týždni plus 2 dni?

29. apr 2022

Ahojte. Nevyzera to so mnou ruzovo. prebiehajuci 9 tt a prazdny gestacny vacok. Gestacny vacok zodpoveda cca 7tt a hcg tiez, rastie. Doktor sa vyjadril k tomu pesimisticky ale predsa povedal ze este pockame a uvidime ci hcg zacne klesat. Podla vasich skusenosti, neexistuje uz vobec ziadna sanca, nadej, ze tam plod je, len je nejak zašitý, skrytý? Su tu take zeny, u ktorych sa stal zazrak a objavil sa aj takto neskoro? ja som uz nastavena bohuzial na to, ze som potratila..ale mozno len chcem.pocut, ze sa zazraky deju. i ked asi viem ze skusenosti "nie nedejú sa" budú v prevahe..

diamond007
29. apr 2022

Vždy je šanca.
To sú nejaké dane tabuľkové veci.
Keď prislúcha menšiemu týždňu, nechaj to otvorene. Aj 💓

petamich
29. apr 2022

falosne nadeje ti zial nepomozu 😢 - skor by som sa pripravila na nahorsie, ak gestacny vak zodpoveda 7tt a nie je tam ani naznak plodu, nevyzera to dobre

7kikuska7
29. apr 2022

Zázraky sa dejú, ale je to len minimum pripadov(pokiaľ sa posunie ovulácia) vtedy je ešte šanca, ale pokiaľ vieš kedy si mala ovulaciu a je to už 9tyzden je to bez šance. Žiaľ zažila som to pred rokom a dúfala som do poslednej chvíle, že to bude dobre a to som bola na utz 3x, v 8tt,v 10tt a potom ešte koncom týždňa. Veľa síl🤗

dominikak4
29. apr 2022

No...ja som takto čakala nasilu a dúfala do cca 10 tt, potom som začala masívne krvácať a zase som presviedčala lekára, aby počkal, ale už ma nepočúval. Odrevala som si to celé, čo ti poviem bolo to zlé, ale.... do roka som bola znovu tehotná. Nevešaj hlavu, počkaj a uvidíš. Ak je to patologické tehotenstvo, tak telo sa toho bude chcieť samé zbaviť a začneš krvácať. Ešte by som počkala kým telo nedáva signály. Ak to predsa len nevyjde tak sa netráp, podarí sa nabudúce.

cukroska
30. apr 2022

Mne tak nejako dávali falošné nádeje a nakoniec to bol zamknutý potrat. Užívala som ešte dupfaston, nechali ma čakať a robili mi kontrolné Sono po týždni a nakoniec sa spustil samovoľný potrat. . Bol to obrovský šok keďže do 12 tt bolo všetko v poriadku. Držím palce. Príroda je mocná čarodejka.

cukroska
30. apr 2022

@dominikak4 u mňa to bolo podobné. Je to obrovská trauma pre ženu, ale príroda si bohužiaľ vždy urobí podľa seba. Tiež som si to odrevala, trápila sa ešte dlho, hľadala príčinu,kde sa stala chyba... Ale bohužiaľ každá tým musíme prejsť po svojom. O pár mesiacov som otehotnela, ďalšie tehotenstvo bolo bezproblémové. A s odstupom času som si hovorila, že keby sa to nestalo nemám môjho ALEXA 💙🙏. Všetko je presne tak ako nám je súdené.

autor
30. apr 2022

ja to neviem este prijať.. nemam na to silu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre