Je angelsounds škodný?

7. feb 2024

Ahojte, zadovážila som si angelsounds... dnes som ho skúsila 1x ale asi zbytočne, som len 10+3 tt, nepočula som nič, ale trocha silnejšie som tlačila, keďže momentálne tam mám zásoby tuku :D Môžem s tým plodu ublížiť? je to celkovo bezpečné? Ďakujem vopred

mima1608
7. feb 2024

No všetkého veľa škodí ... Mne ho gyn neodporúčala, lebo proste ak žena nenájde srdiečko, tak ju samozrejme chytí panika a vraj tam také snažilky máva pomerne často a stres teda bábätku škodí dosť. Keď už ho máš, odlož si ho na neskôr, keď už bábo bude väčšie, ľahšie nájdeš. Ale odporúča sa naozaj počúvať nejakých pár sekúnd a nie dlho, lebo tie ultrazvukové vlny tiež nie sú najzdravšie.

selena_luna
7. feb 2024

je to diskutabilne, ale mnoho gynekologov ( aj moja) napriklad ani nepusta mamickam srdiecko v prvom trimestri a to maju o velky kus lepsi pristroj ako angelsound - pretoze su studie, ktore poukazuju na to, ze to moze zohrievat dieta aj plodovu vodu a nie je uplne jasne, ci to teda zanechava aj poskodenia na plode. kazdopadne, pokial viem, nie je este zaverecny verdikt ze nie, alebo ano - ale pamatam sa, ze tato diskusia sa otvorila, ked sns presadzovala pred upt pustat zenam srdiecka a gynekologovia si klepali na celo, ze to je napad za milion prave kvoli tomu, ze si nie su isti, ci to moze sposobit poskodenie.
druha vec je ze na co to je dobre. to ze pocujes srdiecko o 12:37 neznamena, ze bude bit aj 12:40...angelsound dieta zazracne nezachrani... ale maminy sa zbytocne velmi stresuju. a to pisem ako zena ktora za sebou ma zamlcany potrat a vie co to je panicky strach v tehotenstve. niekedy treba veci nechat plynut a verit, ze je vsetko v poriadku. ze ak je babo zdrave, tak prezije.

lucia7933
7. feb 2024

ja som pouzivala az od 14tt a nasla som takmer vzdy asi okrem 1-2 x ked bolo zrejme zle otocene, lebo ked som skusila v ten den neskôr tak som nasla do par sekund, ale od 18tt neupouzivam lebo citim pohyby

anjelicek26
7. feb 2024

Ako pise kocka vyssie, angelsounds babo nezachrani, navyse ked ho nenajdes, budes v brutalnom strese... ja som v poslednom tehu uz od 9.tyzdna male vzdy nasla az do bodu, kedy som ho v 14tom tyzdni proste nenasla... sono to len potvrdilo :( Ten tyzden, co som doma hladala a to ticho, na psychiku to bolo strasne ako ten moment na sone, ked som videla, ze srdiecko nebije... v terajsom tehu samozrejme strasny stres, ci sa to nezopakuje, ale angelsounds som pouzila len raz (a kamoska ho zhabala a vyhodila, za co jej moc dakujem)... ono to nepomaha, naopak omnoho viac vystresuje v tych prvych tyzdnoch... a neskor uz citis pohyby... vydrz a ver, ze to bude dobre.

sofia1979
9. feb 2024

Ja som počúvala tak na fakt chvíľku raz do týždňa aj menej, ale fakt pár sekúnd, alebo vtedy keď sa mi niečo nezdalo. Ono je naj nemať, ale zase keď som počula že bije bola som kľudnejšia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre