Aké používate v tehotenstve intímne mydlo....
žiadne ani v tehotenstve, ani keď som tehotná nebola
Na intímne partie len čistú vodu
normalne som v soku, ze zeny sa umyvaju len vodou 😮… ja pouzivam intimne mydlo vzdy, ci pred tehu alebo teraz pocas… momentalne obycajne od cien myslim, na znacke podla mna nezalezi, hlavne nech je kyslejsie ako obyc mydlo
Gro gynekológov ti povie ze naj je nepoužívať žiadne intímne mydlo.
Ja napr používam iba pri holení a aj to 100% prírodné slov. Značky kvitok. Takisto aj na sprchovanie len prírodné veci žiadnu bežnú drogerkovu kozmetiku vyrobenu z ropy.
Inak iba čistú vodu na intimne partie a nie nesmrdim práve umelé mydla môžu vyvolať rôzne zápaly a podráždenia a narusenu floru v pošve a to následne vyvoláva zápaly, vytoky a zápach.
@pe_mi ak sa citis ublizena mojim komentom, tak sa ti ospravedlnujem. A nie, nepouzivam ziadnu chemiu na intimne miesta. Odkedy som to zrusila nemam ziadne problemy s mykozami. Telo vie ako sa pred nimi chranit, preto netreba spriatelenym laktobacilom zasahovat chemiou do toho co robia a robia to dobre. A ano, presne kvoli tym mykozam chodim naostro kedy sa da.
Ja používam roky lactacyd femina, teraz ako som tehotná som skúsila Lactacyd Pharma Antibakteriálne, je pre tehotné a je super ☺️
Ja používam stále kozmetiku ktorá je na intímnu hygienu značku neriešim pretože zloženie je všade rovnaké či stojí 3 alebo 15 eur.
Lobey penu, super aj potom v šestonedelí
@domka1205
@luciferka93 nemôže poškodiť antibakteriálne ja mam tiež antibakteriálne intímne mydlo a som v 5tt
@zzzza v com by malo uškodiť? 😃
@luciferka93 neviem tak ma napadlo 😃
@zzzza používam ho celé tehotenstvo a nevidím problém ☺️ ved sa sním iba umyjes z vonka ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ani v tehotenstve ani ked nie som tehotna na intimne partie pouzivam iba cistu teplu vodu.