Intímne mydlo v tehotenstve

nmoso26
22. mar 2024

Aké používate v tehotenstve intímne mydlo....

viestta
22. mar 2024

Ani v tehotenstve ani ked nie som tehotna na intimne partie pouzivam iba cistu teplu vodu.

minenkak
22. mar 2024

@nmoso26 v živote nikdy by som si nič také nedala na svoje pohlavné orgány,nikdy

patka06
22. mar 2024

žiadne ani v tehotenstve, ani keď som tehotná nebola
Na intímne partie len čistú vodu

pe_mi
22. mar 2024

@nmoso26 ahoj, používala som Lactacyd.nič extra pre tehotne.to isté ,čo mimo tehotenstiev.
Ja som nikdy nemala problémy, výtoky,zápaly.tak značku nemením.
Ja si neviem predstaviť sa umývať dole len čistou vodou, to keby sa môj manžel.poslala by som ho späť do kúpeľne 😁

kati301
22. mar 2024

@pe_mi presne toto 😂😂🙈 hlavne minule tu bola debatka, že priatel jej nevoni, až priam smrdí a umýva sa len vodou, a tie naaaazory žien to ako môže a nech si ho poriadne umyje mydlom.. 😂🙈 ach tieto dvojaké metre modrého koňa…

skatloka
22. mar 2024

normalne som v soku, ze zeny sa umyvaju len vodou 😮… ja pouzivam intimne mydlo vzdy, ci pred tehu alebo teraz pocas… momentalne obycajne od cien myslim, na znacke podla mna nezalezi, hlavne nech je kyslejsie ako obyc mydlo

nevenka
22. mar 2024

@nmoso26 mne vyhovuje uz roky Jessa Sensitiv z DM, ma dobre zlozenie, nemas tam vysusovace typu SLS, SLES, je to jemnejsie. Ani velmi nevonia. Skus.

viestta
22. mar 2024

@pe_mi @kati301 a este si vetrame chchanu bez gatiek, až nám sliz tečie na stolicku... Nie, nepoužívam saponaty (gély) ani mydla. Riadim sa odporúčanim gynekologa

pe_mi
22. mar 2024

@viestta "Ja si neviem predstaviť sa umývať dole len čistou vodou", utocim niekde na teba?keď máš potrebu sa vyjadrovať k môjmu komentu?je tam napísané,že máš sa ty alebo ostatné umývať inak?ani v téme o gatkach som sa nevyjadrila jediným komentom.
Jedno ,čo nemám rada,je krivda.

domka1205
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
44janica44
22. mar 2024

Gro gynekológov ti povie ze naj je nepoužívať žiadne intímne mydlo.
Ja napr používam iba pri holení a aj to 100% prírodné slov. Značky kvitok. Takisto aj na sprchovanie len prírodné veci žiadnu bežnú drogerkovu kozmetiku vyrobenu z ropy.
Inak iba čistú vodu na intimne partie a nie nesmrdim práve umelé mydla môžu vyvolať rôzne zápaly a podráždenia a narusenu floru v pošve a to následne vyvoláva zápaly, vytoky a zápach.

dadka1997
23. mar 2024

@nmoso26 lactacyd

viestta
23. mar 2024

@pe_mi ak sa citis ublizena mojim komentom, tak sa ti ospravedlnujem. A nie, nepouzivam ziadnu chemiu na intimne miesta. Odkedy som to zrusila nemam ziadne problemy s mykozami. Telo vie ako sa pred nimi chranit, preto netreba spriatelenym laktobacilom zasahovat chemiou do toho co robia a robia to dobre. A ano, presne kvoli tym mykozam chodim naostro kedy sa da.

pe_mi
23. mar 2024

@viestta ďakujem za ospravedlnenie, príjmam.

luciferka93
23. mar 2024

Ja používam roky lactacyd femina, teraz ako som tehotná som skúsila Lactacyd Pharma Antibakteriálne, je pre tehotné a je super ☺️

jankatusik
24. mar 2024

Ja používam stále kozmetiku ktorá je na intímnu hygienu značku neriešim pretože zloženie je všade rovnaké či stojí 3 alebo 15 eur.

zana90
28. mar 2024

Lobey penu, super aj potom v šestonedelí

zzzza
13. sep 2024

@domka1205
@luciferka93 nemôže poškodiť antibakteriálne ja mam tiež antibakteriálne intímne mydlo a som v 5tt

luciferka93
13. sep 2024

@zzzza v com by malo uškodiť? 😃

zzzza
13. sep 2024

@luciferka93 neviem tak ma napadlo 😃

luciferka93
13. sep 2024

@zzzza používam ho celé tehotenstvo a nevidím problém ☺️ ved sa sním iba umyjes z vonka ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre