Ahojte dnes idem na vyšetrenie , tiez ste sa tak obavali ci vsetko je v poriadku? Ja neviem poriadne ani ranajkovat . 🙏🏻 Stale si vravim ved bude vsetko v poriadku ale co ak ? 🫣 Držte palce ..
@hurbanka123 ahoj. Ja sa tiež bojím pred každou poradnou, aby bolo všetky v poriadku. Ja som otehotnela náhodou , ani sme o tom nevedeli. Dlho sme sa snažili o druhé bábo ale lekár mi povedal po operačnom zákroku, že vaječníky mám úplne zrastené a nepriechodné a prirodzenou cestou už neotehotniem no a po roku mi lekár povedal na ultrazvuku keď pozeral čo sa deje , lebo mi meškal menzes a už bolo vidieť bábo.. bol to 6 TT. Aj som ostala najskôr zaskočená aj on ale sme radi veľmi sa tešíme .. ja to až tak najavo neviem dať lebo mám v sebe strach a + brala som viac rokov antidepresíva a musela som znížiť dávky na minimum a býva mi dosť ťažko , neviem čo robiť 😭 bojím sa aby dieťatko bolo ok keďže do 6 TT som to nevedela a lieky som brala v plných dávkach .. lekár mi povedal, že to nemá vplyv , že skôr by sa na mojom mieste bal nejakých infekcií a vírusov viac ako to , že užívam AD .. ale že mesiac pred pôrodom určite vysadiť. Tiež veľmi málo jem ale to mám z tohto , že mi chýbajú tie lieky, musím sa prekonávať... Vôbec neviem fungovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Samozrejme drzim palce. Skus sa nastavit radsej neutralne ako takto ustrachane... v tehotenstve budes mat ovela viac prehliadok, cize stresovat pred kazdou... to si len budes zbytocne ublizovat a babu tiez... Ver mi ak nieco bude, lekar to bude riesit. Casto sa stava aj to ze vysledky su zbytocne zle a v konecnom dosledku je vsetko v najlepsom poriadku. Poviem ti len tak... kamoska mi ani nepovedala ze je tehotna... hovori ze vsetky vysledky do posledneho mala zle... tak radsej vedeli len uplne najblizsi. A narodil sa jej nadherny chlapcek bez jedinej vady/choroby. Drzim palce, zvladnes to.