Baby co mate skusenosti s bylinkami....dnes som sa docitala ze Ibištek sa v tehotenstve nesmie pit a ja si ho veselo pijem a netusim :( Som v 7tt a pila som tak 1 salku za 2 dni v priemere, ale niekedy aj pol litra. Robila som si taky slabsi odvar ze 1 cajova lyzicka na 1 liter vody (odporucana je 1 lyzicka na 200ml)
Zlakla som sa lebo toto je naozaj vytuzene tehotenstvo po 10 rokoch :(
Čo už teraz narobis, už ho len nepi ďalej v 1. trimestri. Ja myslím, že to bude ok, 1/2 litra nie je také prehnané množstvo, to máš ako pol normálnej šálky pri tej koncentrácii. To bude určite ok. Som sa sama zľakla, lebo mne zas extra chuti roibos a ten pijem na litre, ale vidím, že je na dobrej strane, uff
@pribinak
@bluka2
Diky, nasla som si vela tychto tabuliek a uprimne vsade je to inak. Niekde to co vyslovene neodporucaju, inde odporucaju a naopak. Ibistek zial v 1 trimestri neodporucaju nikde, to som vobec netusila. A vsade citam aj ine dovody preco ho neuzivat. Stale pocuvam ze necitaj internet, tak sa docitas ze nic nemozes, ale asi to nieje az tak na skodu.
Pijem ho uz dlho, aj pocas IVF a uz nam bije srdiecko tak snad keby sa nieco malo stat, tak sa stane skor..... ano snazim sa ukludnit samu seba 😬
Veľa čajov škodí ale raz za čas si myslím tie správne v pohodke a na boj myslím, že ti to neuškodilo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
https://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/byli...