Ahojte budúce mamičky. Mate niektorá dobrú skúsenosť s užívaním homeopatik na nevoľnosti? Ja som posledne tehu mala nevoľnosti celý deň. Od rána do večera, nechutenstvo 🤢. Už som nevedela čo so sebou tak som si sama naordinovala Cocculine, aj keď som tomu moc neverila (však placebo) a na moje počudovanie tak na 70-80% to bolo lepšie, znesitelnejsie. Chcem sa ale spytat, ci mi viete dat tip na niečo iné, overené, dobre? 😊. Ďakujem 🙏
@bajka87 sepia je dobra 🙂
@katulka1141 ďakujem. Dnes som už zo zufalosti volala homeopaticke a po konzultacii s nou mi vyšla Sepia. Tak skúsim a uvidím. Dúfam, že pomôže 🙏
@bajka87 ja ju beriem teraz ku koncu na vytoky. A super zabrala. Len mozes byt troska melancholicka. Ja som prerevala prvy den 😁
@katulka1141 no tak to som zvedavá 😄 dúfam ze zaberie, lebo táto celodenná opica je hrozna a na večer ani nehovorím 🙊. Mam to druhý týždeň a ďalších 6.t si to neviem predstaviť.
@bajka87 snad ano 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne lekár odporučil Antimenil - myslím, že to nie je homeopatikum, aké mne pomohol. Ale je pravda ze som mala nevoľnosť asi len týždeň.